RAM memorije sam vidjao na kupujemprodajem, deckom iz Subotice je imao neke ali skuplje modele. A ako bi porucio van onda bi ti to bilo, cena proizvoda + dostavq, na sve to 10% carina, i opet na kraju na sve to pdv 8%. Mada cuo sam za slucajeve ovih dana dana carini umeju da za racunarske komponente odrape 20% pdv.
Imaj na umu da je najavljeno od nove god sigurno 20% pdv na racunare.
Hvala svima. I ja sam isto čuo da kreće od 1. januara PDV 20% na računare. Naravno ako se nešto u međuvremenu ne promeni. Inače sa tim uvećanjem bićemo još skuplji od razvijenijih zemalja, a i sad smo skupi.
Meni jednom kada sam dobijao graficku(doduse navedeno kao poklon u vrednosti 0) naplatili samo 1% carinu. Tako da imas i toga ako hoces `privatno` da uvezes :)
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.