Porucio danas, stize u petak ili ponedeljak. 9 rata po 1 crvena me izaslo, nije strasno.
Video sam ga na sajmu uzivo i bukvalno odusevio se, najlepsi po meni licno kuler trenutno a taman ce da legne na vec crno/crvenu masinu kod mene.
A i po performansama je odlican kao i noktua NH-D14 samo mnooogo lepsi (meni) kolje se i sa corsair h90. http://goo.gl/QCmyzE
Da mi nije tako lep na oko ne bih ga uzimao realno, a svejedno bicu miran sta god kasnije da uzimam od procesora/platforme, za temp i oc necu se brinuti.
Javljam utiske, testiranje i bacam slike cim stigne i cim ga montiram.
Da i te stare verzije su bile odlicne, a ovaj je stvarno dobar, mada realno priznajem bar 1000/1500 din idu na ime na izgled i na to sto je frisak i nov
Mogao si da uzmes na primer cm 120 seidon XL mada je i taj hladnjak super jedino sto je dzombsast zato je meni vodeno hladjenje prioritet u odnosu na dzombasti kuler .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Jeste glomazan je, ali mi je jako lep na oko, jako.. :: To je i presudilo i prelomilo da ga kupim ( i naravno saglasnost zene) :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
da Vanesa ide u penziju Cestitam, ja sam ga pikirao samo da uzmem prvo neko kuciste i da ih uklopim lepo. Cekamo da vidimo kako ce ti se sloziti u kuciste i naravno, najbitnije performanse...
ASUS M5A99X EVO Phenom II X4 960T CM 212 EVO Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG CM GX550
A bas sam hteo da otvorim temu vezano za taj kuler posle sajma... Ja sam se frapirao na prvi pogled kako atraktivno izgleda, mada je za sve to zasluzan i veliki kosmos :DD
Ali ima tu dosta i plastike... Opet bi ga uzeo mamu mu, bas sam uhvatio sebe da ga paralizovano fiksiram, umesto onu zgodnu zenkicu... Doduse i devojka je bila tu, ali sam opet trebao da odradim svoj muski deo posla :DD
@uroshnet Da, ide u zasluzenu peMziju nakon dve i kusur godine, nije bas u peMziju jer ide kod Dunje ali nesto slicno :)
@Adzem Takodje! Da ga nisam video uzivo na sajmu ne bih ga sigurno kupovao
@SoRaja Pazi imam sve CM ventilatore kod sebe, 1 sick flow red led 12cm i dva komada od 20 cm red led Odlican balanas buka / protok vazduha
Kod Dunje ima 4 komada 12cm sick fflow green led ploca ima krsh regulaciju obrtaja maltene ko na molexu da su svi, a neki i jesu, pa na max obrtajima su stvarno bucni ali sam uzeo fan kontroler sad je fina situacija sto se tice buka / protok vazduha.
Mozda nisu extra mega giga, ali ja ne bih dao 30e za drnkavi obican ventilator nikada.
Lep je cooler mnogo ali posle V6GT neću uzimati više air coolere: bio je previše kabast, maltretiranje je bilo nakačiti ga i iskreno vidljivo mi je savijao ploču od težine a da ne pominjem da su se ventilatori čuli kao avion koliko su bučni.
samo me zanima koliko će biti lako očistiti ga od prašine. Juče sam konačno raskantao mašinu kad sam menjao napajanje (stigla Super Cveta Golden Green Pro od 650W) i zaprepastio sam se koliko je bilo prašinčine u hladnjaku od 212+ i na ploči oko kulera, iako redovno čistim filtere i ventilatore od prašine. Taj V8 mi deluje kao sve samo ne jednostavan za održavanje.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.