najveca budalastina za ovu plocu je ta sto su stavili da mora normalno napajanje, a ne da se stavi neki 12V adapter i ogranice na primer plocu na neki A4000, i cao, i jedan msata....pa nek kosta jos 2k vise mogao bi je staviti bukvalno u u kutiju iset velicine kao ploca i cao..
Ja imam MSI E350IA-E44 kao osnov htpc-a...za sad se drži, mislim da mi se ne isplati da menjam za fm2 i neki a4xxx/6xxx.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Ovo deluje sasvim dobro... Jos kad bi bilo da se nadje onaj 6700T od 45W keva... Strasno dobar HTPC...
A s obzirom na mogucnositi takvog eventualnog skolpa pristojna desktop zanema...
Jedini nedostatak ploce je taj mSATA konektor koji bi imao daleko vecu upotrebnu vrednost nego WiFi ciju bi ulogu mogao da preuzme najjeftiniji usb stick...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Kao sto pise, konacno se pojavile u Srbiji :: :: Model je GA-F2A85XN-WIFI :: Cena ide od 10-11k :: :: Ljubitelji, ne propustite jedinstvenu priliku za sastavljanje HTPC :: :: :: :: :: Neki P :: Neke Glupost ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.