Nije neki problem ali me zbunjuje .. Preko dana pozadi na ploci su mi prikopcani zzvucnici dok preko noci metnem slusalice. Od sinoc prilikom prikopcavanja zvucnika ili slusalica ne rade iz prve vec moram da sacekam neko vreme i onda se pojavi ikonica za zvuk u taskbaru.. Reinstalirao sam i drajvere ,isto ..Jel se desavalo nekom slicno ? tnx
Sad ti mislis je pik, ali stvarno mi nije jasno kako bi mu pomoglo pitanje o potpunom odsustvu zvuka, kada on ima zvuk samo sto mora da saceka drajver?
Matz, da nije poceo Win da posrce? Da li ostalo radi normalno ili je sve pomalo usporilo?
Usporilo jeste .ne toliko...Ponekad kada gledam neki film sa harda zvuk nestane ili pocne da brljavi pa moram pokrenuti fajl izpocetka ,isto je i sa filmovima koje gledam na netu.
:: :: Sad ti mislis je pik, ali stvarno mi nije jasno kako bi mu pomoglo pitanje o potpunom odsustvu zvuka, kada on ima zvuk samo sto mora da saceka drajver :: :: Matz, da nije poceo Win da posrce? Da li ostalo radi normalno ili je sve pomalo usporilo ::
Ja gasim sve te audio helpere, dakle sto se tice zvuka stoji mi samo default mali obicni sivi zvucnik i nista vise. Pogasi ta sranja te audio pomagace i probaj onda.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.