Ljudi, je l moze neko da mi potvrdi sa sigurnoscu da l ovo moze da se izvede? Elem, uzeh cpu za ortaka, misleci da ima jednu plocu, pa se ispostavilo da ima totalno drugu ( http://bit.ly/14Zhy4U ), narucio sam c2d e7400 koji je u 45nm, a ova plojka podrzava samo 65nm...fsb je isti, pa me zanima da l bih uspeo da update-om biosa uspem nesto?! :O
Čak i da upali sa tim procesorom neće raditi na njegovoj, već na nižoj frekvenciji jer E7xxx serija procesora radi na fsb1066 a ta ploča ima plafon fsb800.
Brate mili VIA čip-set. U svakom slučaju, slobodno probaj, ne možeš ništa da spališ, može samo da ne radi ili da radi. Što se tiče E6600 imaš dve verzije procesora, pravi core2duo koji radi na 2.4GHz i dual core koji radi na 3.06GHz.
:: @Stripy, kako fsb 800, kad pise da podrzava do 1066?! Btw, resio sam da ne reskiram, vraticu liku e7400, pa cu uzeto e6600, jbg...
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.