Pa koje je poredjenje DDR3 2133 vs DDR4 2133??? To cemo videti kada stigne tek uskoro. Ja sam zapoceo stek za tu platformu sledece godine u ovo vreme. Tacnije pare za Procesor i7-5930K, plocu cu kupiti od prodaje platforme moje i racunar cu koristiti dugo kao server 5 god. Tacnije DDR4 platformu.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Do not settle for second best...
:: Ne spominje omicron plocu, on kaze da odavno ima ddr4 ra :: ali na nekoj drugoj ploci, nije toliko napredan kao operator :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Kazem koristicu dugo kao da sam kupio server, ne ispod 5 god. Posto serveri se kupuju za duzi period i skuplje masine i nema ih potrebe menjati na 2 god kao mainstream.
nisi napravio lepo poredjenje, jer serveri sluze za nekolicinu stvari obicno, tj. jedan server, ili za jednu jedinu stvar koju ce raditi mozda i 10 godina
:: Kazem koristicu dugo kao da sam kupio server, ne ispod 5 god :: Posto serveri se kupuju za duzi period i skuplje masine i nema ih potrebe menjati na 2 god kao mainstream. :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Do not settle for second best.. :: :: EVGA IS #1 :: ::
Ne citas dobro. Operator je tvrdio da je imao DDR4 jos 2010 a ovaj izgubljeni lik na Passmark forumu za MT86 u 2013...niti jedan od njih je video DDR4 uzivo!
`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba`
E pa vidis, mozda je doticni operator i video uzivo DDR4. Ti to ne znas, jel tako? Ti samo ismevas, ili ti tvrdis da nije video. Nista drugo. Nemoj me pogresno shvatiti, ali tako je. Ja mu ne drzim stranu, uopste to ni netreba nikoga da zanima sta ja mislim... Ja sam licno na micron sajtu video jos pre vise od godinu dana da se spominjala DDR4 memorija. Verovatno ti nisi... Mozda i jeste ta memorija napravljena 2010-te, pa je cuvana od javnosti... Sve je moguce. Iznesite vi dokaz da nije tako. Ajde...
:: Ne citas dobro. Operator je tvrdio da je imao DDR4 jos 2010 a ovaj izgubljeni lik na Passmark forumu za MT86 u 2013...niti jedan od njih je video DDR4 uzivo :: :: :: `Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=a60opK1dMR :: :: :: ::
Razliku izmedju ddr1 i ddr x moze da oseti i vidi samo Super Heroj. Posto si ti begunac iz jedne renomirane ustanove to svakako neces videti.
Kao drugo @RazerBE
Nemoj se glupirati molim te,jer ovde na forumu nisu samo deca iz vrtica. Postoje ovde i elektro,masinski,IT, i ostali inzenjeri ... Delujes kao neki retard koji pokusava da nas ubedi u nesto sto ne postoji trenutno.
Jel` ti vidis iz koje je godine je snimak? Jel` znas da su na snimku inzenjerski primerci, nisu u masovnoj prozivodnji i ne mogu se nabaviti van laboratorija?
Ako si slab sa engleskim mogu da ti prevedem linkove koje si sam postovao, nista od toga, nazalost, ne ide tebi u prilog...
Ja bih najpre argumente dobro izvagao pre nego sto bih poceo sa ad-hoc etiketiranjem
Ljudi kada se pojave videcemo sta ce biti kada pokazu read i write speed DDR3 vs DDR4. Sacekajte, sta pricate samo moze da vidi ne moze da vidi kada uporede reskli su do 50% brza. Samo iskulirajte ovog pacova sada sto na 4200MHz ima 100C. Suigerirajte sebi Intel Extreme Haswell X99 Wellsburg moram sacekati, moram sacekati, :) 5930K - DDR4 2400 4X4 Quad Channel, Moram sacekati Intel Wellsburg. Tako govorite i brzo cete zaboraviti na Haswell. Pogledajte par stranica sa klokovanim i7-4930K 500MHz vise od Haswella na istim temp i to je to.
Dzabe tebi znanje sine, kad ti ne razlikujes izmedju: postoji i ne postoji! Vi ste bre slepi ljudi, sta je vama? Dao sam vam snimak, vlada rece da vas ubedjujem u nesto sto ne postoji!? Aloooo... Postojiiii! To sto se ne prodaje, to je druga stvar!!! Ali postoji!!! Vidi se da ti je slaba tacka da sagledas celu situaciju. Sad mi kazi opet da ne postoji DDR4, pa makar i 2013-ta godina. A ja ti opet kazem, a i postavljen je bas na ovom forumu u jednoj temi link prosle godine sa mikron sajta, gde se spominjala DDR4 memorija, da je vec postojala tada. Opet nisi u pravu, a pokusavas da prebacis na mene tvoje ne razumevanje, ili ti nesposobnost sagledanja situacije. :)
Sta ne postoji, Samsung ima godinu dana DDR4 memoriju to znaju svi. I oni koji su culi da ide na Haswell su rekli KONACNO u fazonu zna se za to a i dalje nam prodaju DDR3 po 500e.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.