Ljudi da li je moguce da se na ovaj lap top nabaci neki bolji procesor?Konkretno intel i3 380m? Na lap topu je trenutno Intel Pentium b950 (fabricki).Ako ne moze, koji moze?Najbolje da se javi neko ko je vec to radio.Hvala :D
Uzecu sutra ovaj i3 od jednog lika pa cu da probam, bios sam vec update-ovao na poslednju verziju f.66. Probacu sutra pa javljam.Jel treba na nesto posebno da obratim paznju?
Lap top je kompletno ociscen i procesor je zamenjen ali slike nema kad se upali,vrti kuler na max i deluje mi kao da se restartuje,bios sam restartovao par puta ali ista prica.Kad sam vratio stari procesor sve najnormalnije radi, cak je i dignut nov windows 7 i instalirani su drajveri bez problema...Neka pomoc?
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.