Razmisljam da uzmem gigabyte GA-990FXA-UD3 rev. 3.0 plocu, kosta malo vise za moj budzet, pa me interesuje jel ima neka adekvatna jeftinija zamena, samo da ne bude Asus i da ima 8+2 naponsku jedinicu...
SLI i CF, mozda u neka bolja vremena.. Pravim konfiguraciju za narednih 5-6 godina.. Zato i gledam da uzmem sto bolje komponente, u skladu sa budzetom..
Da li vredi ova GA-990FXA-UD3 rev. 3.0 12000 din?
Ok je i ova druga Gigabyte sto si mi preporucio, ali ova mi 990FXA mi se vise svidja na oko :D
Asus ne bih, jer imam Asus ploce od kad znam za komp, pa da promenim malo...
Imam ploču koju želiš da pazariš...za sada nemam zamerki...na njoj fx8320 na stok kloku. Usput...zabodena su u nju tri hard diska i sve lepo radi... support normality
:: SLI i CF, mozda u neka bolja vremena.. Pravim konfiguraciju za narednih 5-6 godina.. Zato i gledam da uzmem sto bolje komponente, u skladu sa budzetom. :: :: Da li vredi ova GA-990FXA-UD3 rev. 3.0 12000 din :: :: Ok je i ova druga Gigabyte sto si mi preporucio, ali ova mi 990FXA mi se vise svidja na oko : :: :: Asus ne bih, jer imam Asus ploce od kad znam za komp, pa da promenim malo.. :: :: :: Nek je proklet Telekom Srbij ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.