Da li neko mozda zna zbog cega mi je performance procesora preko 40% u idleu. Da napomenem da u procesima nista ne vuce toliko, kao i da u startupu nema neuobicajenih pojava. Nista se ne menja ni skidanjem sa mreze.... Avast i mbam cisti... q6600 Gigabyte ep45ds3p sapphire 4670 TT TR2 500w
Nesto opterecuje procesor,to je sigurno.Udji u task manager -processes,pa vidi koji procesi su aktivni.E sad,da li ces ga `ubiti` ili ne,ti odluci.Uostalom probaj,vidi sta se desava.Restartom racunara uvek mozes da obnovis proces. Pozdrav
Kao sto rekoh, u procesima nema nista aktivno sto toliko zauzima procesor, sve ukupno mozda 3-4%?! Ako neko mozda ima neki savet, da ne bih morao reinstall win 7, trenutno nemam vremena za format, jer posao nece da ceka....
Probaj da iskljucis modem i restartujes racunar za pocetak. Ili je neki software bagovit pa ostaje da radi sam u pozadini ili je trojanac ili je ko zna sta. Iskezi mu se u facu i pritisni power off na ruteru. Ako jeste najlakse je cekicem u glavu tj novi Windows. Ako padne usage onda znas sta je. Iskljuci druge device i onemoguci mu bezanje na drugu particiju ili hard i cekicem u glavudzu.
Mala preporuka, pojedini procesi mogu i dalje ostati sakriveni od task menagera tako preporucujem neki drugi program koji radi isto sto i task menager. Iako znam da ce sad ljudi da preporucuju svoje favorite, za ovaj poduhvat ti je dovoljan Process Explorer. Takodje je malo pregledniji od Task Menagera, videces, svidece ti se.
U pitanju je WMPNETWK.EXE ili windows media player network sharing service, koji gle cuda, posle nekog vremena zavrsi sa svojim bahanalijama. Kad odradim end process, on se ponovo pojavi posle par sekundi. Neka preporuka????
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.