potrebna mi je ploca iz naslova asus p5kpl-am in/roem/si moze i neka druga ali da je cipset g31 da je podnozje za procesor 775 i da je za ddr2 jer bi hteo da iskoristim moje konponente ili bi uzeo i celu konfiguraciju sa istom ili slicnom plocom moze i sa dodatnim pratecim konponentama ali do pristojne cene sve informacije i ponude iskljucivo na tel 066002212 Milan
Milane, jabuko sa grane, dobrodosao na forum. Ako smem da pitam, zasto mora bas ta ploca sa bas tim chipsetom? Nailazices na samo iscedjene/precenjene ploce po oglasima, sto ti ne preporucujem, a od novih ponuda imas samo ASrock combo varijante, probaj u Duo*omu.
PS kolege ce ti se krvi napiti sto si ovako poceo svoj prvi post
:: :: potrebna mi je ploca iz naslova asus p5kpl-am in/roem/si moze i neka druga ali da je cipset g31 da je podnozje za procesor 775 i da je za ddr2 jer bi hteo da iskoristim moje konponente ili bi uzeo i celu konfiguraciju sa istom ili slicnom plocom moze i sa dodatnim pratecim konponentama ali do pristojne cene sve informacije i ponude iskljucivo na tel 066002212 Milan
ovako razlog sto je trazim i sto sam svugde dao oglase je sledeci , dok sam bio na odmoru kuci racunar je bio sve iskljucen iz napona samo ostao kabal od interneta mrezni i bilo je nevreme jaka grmljavina i konektor rj45 je sav sprzen i pocrneo i pretpostavlhjas racunar nece da mi se upali otvorio ga i posumljam na napajanje kad ono cipovi za audio i mrezni svi popucali i sad ja bi hteo da pokrenem operativni sistem sa mog hard diska da bi mi ostala masa podesavanja i programa koji su radili kao i po dosta sajtova i forumima sacuvani pasvordi i lozinke a nista nisam pamtio i sad sve to zbog toga hocu da ubodem moje zive konponente i da mi proradi bez problema
Imam ja plocu koja je trenutno kod brata u kompu koji cu da menjam, pa planiram da prodam komponente. Ploca je Asus P5KPL, mogu da ti je prodam za 25e, ako hoces. Ploca je potpuno ispravna.
avaj, bre, pa to nije problem. Mozes uzeti i neku drugu plocu, ASrock sada ima samo nova, ali je 5k. Inace, SVE mozes sacuvati sa hard diska, pa i stranice na kojima si bio, iskopiras CEO folder Chrome, ili mozilu/sta vec imas i tako otvoris iz drugog windows-a, provereno radi, od mozile doduse mora sve da se iskopira iz program files i `documents and settings` foldera, a chrome samo onaj folder iz app u documents and settings i apsolutno ti ostaju i bukmarkovi i password-i i sve ostalo.
:: :: :: :: ovako razlog sto je trazim i sto sam svugde dao oglase je sledeci , dok sam bio na odmoru kuci racunar je bio sve iskljucen iz napona samo ostao kabal od interneta mrezni i bilo je nevreme jaka grmljavina i konektor rj45 je sav sprzen i pocrneo i pretpostavlhjas racunar nece da mi se upali otvorio ga i posumljam na napajanje kad ono cipovi za audio i mrezni svi popucali i sad ja bi hteo da pokrenem operativni sistem sa mog hard diska da bi mi ostala masa podesavanja i programa koji su radili kao i po dosta sajtova i forumima sacuvani pasvordi i lozinke a nista nisam pamtio i sad sve to zbog toga hocu da ubodem moje zive konponente i da mi proradi bez problema
Najverovatnije neces izgubiti NISTA od podataka kada disk budes
05.09.2013. 22:47
status: user broj poruka: 10998
prikljucio na drugu (Intel chipset) plocu. Zezace te neki drajveri, ali posle 2-3 restarta i reinstalisanja .inf-a, sve ce da legne na svoja mesta... Naravno, za pocetak, zadovoljices se ``safe mode`` boot-vanjem... Ako si iz Beograda, a plasis se da nesto ne zayebes, ja cu ti besplatno pomoci.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.