Ljudi dajte savet za plocu koja treba da tera graficku u pci-e 16x, LSI SATA+SAS HOST BUS ADAPTER 9200-8E u 8x i Blackmagic DesignDECKLINK SDI u pci-e 1x i da to sve radi punom brzinom. Chipset da bude H87 ili Z87 MSI, Gigabyte ili Asus (ako moze bez ovoga). Ako neko zna proverenu varijantu, odn da li ici H87 ili Z87 zbog kompatibilnosti.
pa to ce ti raditi u `punoj` brzini na svakoj Z87/H87 ATX ploci.. ja bih radije Z87, ali sto se tice kompatibilnosti tih kontrolera, po mom misljenju ne bi trebalo da bude problema, ali ja bih za svaki slucaj mozda isao na Z77..
:: Ljudi dajte savet za plocu koja treba da tera graficku u pci-e 16x, LSI SATA+SAS HOST BUS ADAPTER 9200-8 :: u 8x i Blackmagic DesignDECKLINK SDI u pci-e 1x i da to sve radi punom brzinom. Chipset da bude H87 ili Z87 MSI, Gigabyte ili Asus (ako moze bez ovoga). Ako neko zna proverenu varijantu, odn da li ici H87 ili Z87 zbog kompatibilnosti.
Problem je sto ne moze Z77, a ja nemam pojma da li ce ti kontroleri raditi sa ovim chipsetom kako treba a treba da garantujem za to.
:: pa to ce ti raditi u `punoj` brzini na svakoj Z87/H87 ATX ploci.. ja bih radije Z87, ali sto se tice kompatibilnosti tih kontrolera, po mom misljenju ne bi trebalo da bude problema, ali ja bih za svaki slucaj mozda isao na Z77.. :: :: :: :: Ljudi dajte savet za plocu koja treba da tera graficku u pci-e 16x, LSI SATA+SAS HOST BUS ADAPTER 9200-8 :: :: u 8x i Blackmagic DesignDECKLINK SDI u pci-e 1x i da to sve radi punom brzinom. Chipset da bude H87 ili Z87 MSI, Gigabyte ili Asus (ako moze bez ovoga). Ako neko zna proverenu varijantu, odn da li ici H87 ili Z87 zbog kompatibilnosti.
Ne vidim ni jedan racionalan razlog zasto to ne bi radilo. Interkonekcije ka periferijama su standardizovane max. pa je i kompatabilnost mnogo veca nego na starijim plocama.
Ploce ovim redom: Asus, MSI...GA ni u ludilu vise...on je maltene uskoro polumrtav brand, MSI sad ponovo ide rame uz rame sa Asusom...GA je krs vec par godina a kako stripy kaze http://vukajlija.com/furda/239637 :)
Prvo sto uradis pre pustanja sistema u rad jeste ubacivanje najnovijeg BIOSa i drivera
`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.