Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Kako odrediti USB?
STRANA 1 OD 1
jovancic Kako odrediti USB? 30.08.2007. 11:13 T5436

status: user
broj poruka: 226

Praktično pitanje: Ako na PC-u imam nekoliko USB konektora, kako u Device Menager-u odrediti koji je koji, odnosno, po kom standardu radi (1 ili 2) i da li je OK ili ne?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Zasto...? 30.08.2007. 12:35 #26493

broj poruka: 9420

Zasto odredjivati koji je koji? To cak i ne mozes. Ako radis pod WINXP on ce automacki da instalira drajvere za 2.0 standard.
Ako ti je ploca iz neke pocetne pentijum 4 ili Athlon XP1700+ generacije, u tom slucaju slucaju ce ti poprtovi ispod PS2 kacenja za tastaturu i mis biti 1.1, dok ce ti oni ispod biti 2.0 standard. Ti na to ne mozes da utices, osim ako imas opciju u BIOSU maticne ploce da enable/disable USB2.0 standard support ili sl.
-ShonE- Re 30.08.2007. 12:59 #26499

broj poruka: 3529
Kao sto rece VMARC, a ako ti je bas stalo mozes i sa nekim usb flesicem koji je 2.0, jednostavno kad ga ubodes u traju ce ti prijaviti koji ti je usb protokol, i tako redom...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy To ne određuješ ti 30.08.2007. 13:02 #26501

broj poruka: 4163
već odredi sam rečunar. Sve se automatski postavlja na svoje mesto

Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju

matko Jos jedna stvar 31.08.2007. 00:01 #26546

broj poruka: 52

Koliko ja znam Moras i da imas Service pack 2, ako vec koristis XP, da bi ti uredjaj radio kao usb 2.0 (naravno ako uredjaj podrzava usb 2.0)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs