PC Berza Forum : Ver. 2.35
neva MSI K9A2 CF-F ili GA-M61PME-S2 14.08.2013. 09:39 T54222 status: user broj poruka: 62 Pozdrav, Imam ove dve ploce iz naslova, jednu bih zadrzao za sebe, a druga ide na prodaju. Gigabyte-ova je bila nesto manje u upotrebi, dok je MSI radila sigurno 5-6 godina, obe su u savrsenom stanju, bez greske. MSI ima dobro hladjenje, 2 x PCI-e slot, ultra durable elektrolite. Hvala unapred na sugestijama. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MilosNBG ... 14.08.2013. 10:58 #508842 status: user broj poruka: 1586 Odgovorio si sam sebi. Zadrzao bih MSI, posebno ako je druga revizija ploce, ona sa korigovanom naponskom za CPU.U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti! :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
neva Ne znam sta di ti kazem 14.08.2013. 12:19 #508848 status: user broj poruka: 62 Jer ne znam sta je naponska za CPU, revizija je 1, cini mi se, i ploca podrzava procesore do 125W. Ima 4 pin konktor pored lezista za CPU. Pozdrav :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Broj postavljenih tema: 60358 . Broj poslatih odgovora: 647033 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni
- samo za čitanje
- zaključano
- nema novih poruka
- ima novih poruka
- ima novih tema