LJudi ja ne znam sta se ovo desava, imam g2020 i ostatak komponenti odlican. Igre generalno igram na high/midhigh ali cs toliko neki put zabada da mi mis blokira (bezican ,baterije u redu). A da ne pricam da kad god igram cs preko neta uvek na 100% oba jezgra. Nisam pametan sta da radim...
Net imam telen do 21mb ali vuze oko 3, debeli mi zidovi...
A u svim ostalim igrama je sve ok ? Siguran si da nije do internet konekcije(ping, jitter) ? Jesi provjerio sa drugim misom ili tastaturom, ali zicnim ? Baterije? Jbg, ovako naslijepo, ne mogu biti siguran. Najlakse ti je sistemom eliminacije.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Ako ti sve ostale igre na netui rade ok, onda moze da bude do podesavanja CS-a, ali i do baterija za misonju. Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.