Sutra idem sa drugarom za Nis da kupimo racunar. Naravno ja sam mu sastavio konfiguraciju, ali su mu neki ` pametnjakovici ` savetovali da ne uzima MSI jelte, mnogo losa firma, i sad covek zapeo da mu umesto http://emmi.rs/mati%C4%8Dne-plo%C4%8De-(mb)-mb-lga1155-h77-msi-zh77a-g43.11.html?productId=24543 nadjem neku Asusov-u plocu slicnih performansi. BTW, ako je neko sa Berze iz Nisa a sutra je slobodan ako zeli moze da dodje sa nama i da nam neke savete kada kupujemo racunar.
,,MSI je sranje,imao sam brdo AM2 njihovih ploca u servisu,sve crkle``.
ili
,,Djoko idi raspitaj se malo po servisima kojih ploca najvise imaju``itd... :)
Tu plocu sam i ja planirao da uzmem za i5 3470,gledao sam review-ova brdo,po ocenama ploca je super,za mene prvi pik za sada.
Da neko ne pomisli da pricam da je ispred Asusa ili da kenjam da je Asus sranje,ne,po meni MSI u rangu Asusa. Iz licnog iskustva sve najbolje za MSI i Asus,a sve najgore za gigashit(ovo sto se ploca tice),od ovih ,,vecih`` dostupnih kod nas.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.