Ba sam na tom sajtu na defult amd ga ubi u svim testovima razlika i nije bas mala videcu kolika mu je idle temperatura posto su mi je prethodni cpu bila AMD tako da su mi od pregrevanja crkli najpre Duron jos davno posle sempron 2600+ sad sm uzeo intel pre par meseci P4 631 na 3GHZ radi na 3.4 temperatur 27C a u sobi mi je toliko ako ne i vese.
amd 3200 am2 sa box kulerom na leru leti temp je 37 celziusa a kada je opterecen ne prelazi brojku od 50.opet 4000 je dual core ali je sitnije izrade i trebao bi manje da se greje.proveri ti jos.poz
:: 1.CPU LGA775, Intel E2140 Dual-Core 1.6GHz/800/1MB BOX 64bit Conr :: 2CPU SocketAM2, AMD Athlon64 X2 4000+ BOX,Dual core(65W :: :: cene su im iste amd trosi 65w ili mu je to neka oznaka da nije to malo vise od intela mislim da mu je i veca radna temperatura :: :: Filmovi i igrice ce da se vrte ma toj masini mislim da je malo bolji AMD. Barem ja tako misli
Da, upravo tako. Jedino što je 2140 overklokabilniji i stabilniji, tako da nisi pogrešio, bar ne za ono što ti treba.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.