Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
koju AM2 plocu do 100evra...?
STRANA 1 OD 1
budrak koju AM2 plocu do 100evra...? 27.08.2007. 17:21 T5393

status: user
broj poruka: 250
dao bih 100evra za dobru AM2 plocu,ali ne znam koja je najbolja za overclock i inace po kvalitetu za te pare? pomozite...unapred HVALA!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
filni ... 27.08.2007. 18:41 #26304

broj poruka: 1216

Ja imam Asus M2N-E i mogu ti reci da je ploca extra..A i manje je SADA od 100 EUR..... E sada ako neko ima neku drugu neka kaze..Al meni je ova ploca extra...Moju drug je sada uzeo Asus M2N-E SLI Delux n590 i mogu ti reci da je i ta ploca extra..mada njemu ne treba SLI (nikad se ne zna).....Al eto..Pa vidi.>njegova je 8.300 Din..Pozdrav
toocool istu :) 27.08.2007. 21:16 #26314

broj poruka: 1092
lepo ti rece finli
uzmi asusa i nema glava da te boli, dal ces sli ili ne to odluci sam.
i ja ganjam M2N-e i do sad sam joj 3 puta fleshnuo bios.
i naravno sve je perfect :)

koje su cene ne pratim od marta jer sam tad kupio novu masinu ali sa asusom se neces zeznuti.
e da, jos jedan savet, ne zaleci se na gforce graficke, em su skiplje em se nisu bas nesto pokazale a sad bas povoljno moze da se kupi x1950 pro dd3 i da zaboravis kad si kupio .

pozzz.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs