Posle AsRock-a, i ECS pravi jeftine ploce koje podrzavaju oc Haswell-a
STRANA 1 OD 1
tortojed
Posle AsRock-a, i ECS pravi jeftine ploce koje podrzavaju oc Haswell-a
11.07.2013. 18:40
T53824
status: user broj poruka: 10998
sa sufiksom ``K``. U najnovijim testovima, procesor 4770K `LADNO ide na 4.8GHz, na JEFTINIM plocama (chipsets H87 and B85), tako da crvenkapice koje su se zajapurile zbog ``izvestaja`` o pregrevanju ovog procesora i njegovoj slaboj overklokabilnosti, kao i navodnoj enormnoj potrosnji struje, mogu samo da ga POOSHE... I to DEBELO...
Re: Posle AsRock-a, i ECS pravi jeftine ploce koje podrzavaju oc Haswell-a
11.07.2013. 19:07
status: user broj poruka: 3730
dzabe kad je fail serija... niko nece sporeet...I nema vadjenja nego brod tone tone i zvona zvone... :)
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: sa sufiksom ``K``. U najnovijim testovima, procesor 4770K `LADNO ide na 4.8GHz, na JEFTINIM plocama (chipsets H87 and B85), tako da crvenkapice koje su se zajapurile zbog ``izvestaja`` o pregrevanju ovog procesora i njegovoj slaboj overklokabilnosti, kao i navodnoj enormnoj potrosnji struje, mogu samo da ga POOSHE... I to DEBELO.. :: :: http://url.ie/i3r :: :: Intel R.U.L.E.S.!
Stvarno si bezobrazn ... Ne kapiram te uopste kako mozes da mu otvars zive rane ? KAKO ???? Pa sta je on skrivo sto je uzeo furunu 470GTX ..i sad ga opet kacite..... NIJE FER PRAVDA ZA TROTU PRAVDA ZA INTEL :D BUAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH polako sad ce jesen za mesec ipo dana :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: zato smesta u prodavnicu da kupis sebi Fermi by Intel :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: :: :: ::
Sa kim si ti Dejzan nasao da se se solidarises.. Moj brate,spustas se na nivo kisne gliste ne mogu da verujem!
Flomaster od kako je dosao na forum njegov svaki post je tog tipa.. Prozivke,podsmevanja,svadje, lecenje kompleksa!AMD mu viri iz dupeta!
Nisam u zivotu sreo iskompleksiraniju osobu ..Dno dna! Tortojed se bar zeza i namerno lozi a ovaj..Tuga..
P.S.Ako nekog ne gotivis bar ga ispostuj,nemoj biti gnjida od coveka (ne kazem da jesi vec te samo savetujem da ne ides putem nekih izroda ovde) .Ispostuj njegove godine ako nista drugo!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
1. Vodena shmirgla - (od 400 do 2000) i udri po HIS-u dok ne dobiesh ogledalce 2. SkalpeRR - skidash HIS, zzvaku zamenish sa Artic MX-4, preko CB Liquid Pro i... 3. ...kad na sve to turish Krakena X60 u stereo bolu upishkish od hladnotje!!!
- pozzeljno e pre svega ovoga isprobati 10-20 CPU-a chisto da vidish koi ti se batch slazze uz bo.yu glasa...
:: http://bit.ly/13QWJHr kao i snimak od pre neki dan u nekoj temi ,ma nema teoretske sanse na 4,8GHz 76`c u full load.Ostalo sve verujem da moze :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Ja da postujem nekog ? Zasto ? Sto podjebava i hvali samo Intel i Nvidia ? Sto pljuje po AMD i slavi 5FPS u nekoj igre koja je u dilu sa AMD i de Nvidia dobi? Kad on oplete i lupeta nebuloze nije mi dobro.Kad cujem pametno kazem steta sto stalno nije takav... Ja se zezam isto i nista lose nisam mislio ni u jednom postu de sam pisao...Uvek briga na veselje...To i Trota zna trebalo bi ti... Ako zaista mislis da za mene postoji samo gigabajt amd safir apple i ko zna sta jos to govori o tome da me lose tumacis.... Sutra kad boze zdravlja uzmem novu masinu bice aaa nije amd aaa uzeo asus umesto gigabajta....Zajebi druze ovde smo da se pomazemo i zezamo ... Nikad licnu uvredu nikom nisam uputio niti cu... A ko me nagazi sto kaze Gebels nek se pomoli....
:: Sa kim si ti Dejzan nasao da se se solidarises. :: Moj brate,spustas se na nivo kisne gliste ne mogu da verujem :: :: Flomaster od kako je dosao na forum njegov svaki post je tog tipa. :: Prozivke,podsmevanja,svadje, lecenje kompleksa!AMD mu viri iz dupeta :: :: Nisam u zivotu sreo iskompleksiraniju osobu ..Dno dna :: Tortojed se bar zeza i namerno lozi a ovaj..Tuga. :: :: P.S.Ako nekog ne gotivis bar ga ispostuj,nemoj biti gnjida od coveka (ne kazem da jesi vec te samo savetujem da ne ides putem nekih izroda ovde) .Ispostuj njegove godine ako nista drugo :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Brate ti znas sta sam ti rekao jos odavno..Mene ne zanima sta ti preferiras vec kakav si covek a to je najbitnije i nista drugo nije vazno!Kakva hardverska opredeljenost i podela ljudi po tom mentalnom sklopu!To je pogresno.To jednostavno nije normalno veruj mi!
Ja licno sa tobom nisam imao ni jedan konflikt.A zasto?Zato sto si bio odmeren,ni jednom se nisi usudio da se spustis na taj nivo da vredjas i sl..I ako se u mnogo cemu razlikujemo,prvo postoji razlika u godinama ja verujem i poveca a drugo po sazanjima upravo iz ovog IT sveta a trece po stavovima koje zastupamo!Opet kad uzmes u obzir sve te razlike ja i ti nemamo problem..
Treba svakog ispostovati jer je to deo kucnog vaspitanja,elementarno vaspitanje pa onda i onaj deo koji se odnosi na medjuljudke odnose..Nije ni cudo sto nam je zemlja bre u qrcu kad jedni drugima na prvu hebemo majku!
Juce sam recimo izasao ispred zgrade sa namerom da napravim sranje jer vec mesec dana prolaze sleperi i upropastavaju parking - put koji je namenjen nama stanarima za parking,nije deo magistralnog puta! Nisam ja vlasnik,ali nije posteno prema svima,kako i prema vlasniku tako i prema nama ostalim stanarima..
Sta se desilo..Zaustavim sleper i pitam ko vam je dozvolio da prolazite ovuda lik me onako polu drsko uputi na gazdu tj sefa..Ja odem do njega koji je tu nesto cackao oko kamiona i ponovim isto pitanje na koje je on meni odgovorio da je to put. Ja mu objasnim da to nije put i da nije posteno itd na sta covek sa mnom nije drsko razgovarao i ako sam ja to ocekivao,naravno normalan razgovor sam prihvatio cak i sa odusevljenjem i ako su oni krivi bez obzira popricali smo kao ljudi..
Sta hocu da kazem..Najlakse je napusavati druze..Treba biti covek a to je danas ocigledno najteze.. Zajebi ti i AMD i Intel i nVidia-u i ako treba ima da se pljuje a ljude kao licnosti ostavi po strani..Hardver je neziva stvar a mi smo ipak licnosti.Ono po cemu se razlikujemo jeste ono sto nosimo u sebi a to nas deli na dobre ili lose a to opet delima dokazujemo.
Ali da se zbog hardver mrzimo i prozivamo i pljujemo to ne ide,nikako! Nemoj da se spustas na taj nivo,to ostavi ovim izrodima-losim ljudima! Mislim da si ok decko!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Sky.. Ovako da pokusam da ti objasnim... Nije mi bila namera Trotu da uvredim...Naprotiv ja i on imamo fore i zajebancije.... Sam Trota ce ti reci da mu NIKAD nista lose nisam reko ... Da se peckamo peckamo :D To je ovde fazon.Tipa ja tebi kazem bezi zeleni a ti meni pali crveni safiru :) E nadam se da sam lepo opisao.... Sto se tice postovanja ja imam prema svakom ko to zasluzuje...Trotu,Tebe, licno neznam i iza ovih monitora mogu reci da ste ok momci...Godine ,staro,maldo bitan je kakav je covek .Tu se slazemo. Da nemam lepo misljenje o vama ne bi vas molio za savete.... Ovo kazem iskreno i nema foliranja stvarno ste OK.Ali umete da preterate malo kad potpalite vatru a onda ja moram jos da dolivam ulje na vatru :D Sumanuto i detinjasto je prepirati se oko kola,telefona,PC,konzola...slazem se i necu se nikad spustiti na taj nivo ....malo carke ok ali dublje nema sanse Hvala na komplimentu i jos jednom hvala ti na iskrenim savetima i predlozima za konfiguraciju. Takodje moje misljenje o tebi je na mestu i mislim da si dobar i ok decko veliki pozdrav
:: @Dejza :: :: Brate ti znas sta sam ti rekao jos odavno..Mene ne zanima sta ti preferiras vec kakav si covek a to je najbitnije i nista drugo nije vazno!Kakva hardverska opredeljenost i podela ljudi po tom mentalnom sklopu!To je pogresno.To jednostavno nije normalno veruj mi :: :: Ja licno sa tobom nisam imao ni jedan konflikt.A zasto?Zato sto si bio odmeren,ni jednom se nisi usudio da se spustis na taj nivo da vredjas i sl..I ako se u mnogo cemu razlikujemo,prvo postoji razlika u godinama ja verujem i poveca a drugo po sazanjima upravo iz ovog IT sveta a trece po stavovima koje zastupamo!Opet kad uzmes u obzir sve te razlike ja i ti nemamo problem. :: :: Treba svakog ispostovati jer je to deo kucnog vaspitanja,elementarno vaspitanje pa onda i onaj deo koji se odnosi na medjuljudke odnose..Nije ni cudo sto nam je zemlja bre u qrcu kad jedni drugima na prvu hebemo majku :: :: Juce sam recimo izasao ispred zgrade sa namerom da napravim sranje jer vec mesec dana prolaze sleperi i upropastavaju parking - put koji je namenjen nama stanarima za parking,nije deo magistralnog puta :: Nisam ja vlasnik,ali nije posteno prema svima,kako i prema vlasniku tako i prema nama ostalim stanarima. :: :: Sta se desilo..Zaustavim sleper i pitam ko vam je dozvolio da prolazite ovuda lik me onako polu drsko uputi na gazdu tj sefa..Ja odem do njega koji je tu nesto cackao oko kamiona i ponovim isto pitanje na koje je on meni odgovorio da je to put :: Ja mu objasnim da to nije put i da nije posteno itd na sta covek sa mnom nije drsko razgovarao i ako sam ja to ocekivao,naravno normalan razgovor sam prihvatio cak i sa odusevljenjem i ako su oni krivi bez obzira popricali smo kao ljudi. :: :: Sta hocu da kazem..Najlakse je napusavati druze..Treba biti covek a to je danas ocigledno najteze. :: Zajebi ti i AMD i Intel i nVidia-u i ako treba ima da se pljuje a ljude kao licnosti ostavi po strani..Hardver je neziva stvar a mi smo ipak licnosti.Ono po cemu se razlikujemo jeste ono sto nosimo u sebi a to nas deli na dobre ili lose a to opet delima dokazujemo :: :: Ali da se zbog hardver mrzimo i prozivamo i pljujemo to ne ide,nikako :: Nemoj da se spustas na taj nivo,to ostavi ovim izrodima-losim ljudima :: Mislim da si ok decko :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Sajko, gde si ti to mene sreo, a vrhu vrhova. Ja ne boravim u ustanovama za mentalno obolele i ne idem u bilderane. Tesko da smo se sreli i jos teze da cemo se sresti. Mozes da glumis finocu koliko hoces, ali si i dalje veciti seronja i drkadzija.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.