Super-hot pregrevanje naponske sekcije, `nestajanje` SATA priključaka, itd, itd... NIKAKO nije brend za bilo kakvu mašinu gde je pouzdanost/24h-stabilan rad bez `glitch-eva` bitan. A da i ne spominjem `paper-thin` PCB-ove, koji lako pucaju...
`Touching the heatsinks cooling the MOSFETs wasn’t any fun. While it wasn’t as bad as touching a hot stove it was definitely uncomfortable.` `Working with ASRock motherboards is a bit of a different experience for me. The components, quality of construction often leave me skeptical about the performance and reliability. I must admit I’m still somewhat skeptical about their longevity` `It is cheaply constructed and has a myriad of problems for someone looking for a good overclocking motherboard.`
`given our hit and miss experiences with the ASRock brand, it seemed prudent to evaluate a second copy and see if this model is good to go or not. I am still somewhat concerned about the brand as a whole`
`Stability of this retail ASRock X79 Extreme4 motherboard was something that was of the utmost importance to me considering some of the fluctuation in build quality we have seen in the past from ASRock products.`
Pa, pogledaj sam koliko ima negativnog `user feedback-a` na linku koji si sam našao. Prosečna ocena je 3 jajeta od maximalnih 5 - to znači da ima DOSTA slabih ocena za tu matičnu. A ako zaseru sa X79 matičnim - zasraće možda još i gore sa jeftinijim modelima. Jedno je kad revieweri (Tom`s HW i ostali) dobiju probrani, PROVERENO ispravni primerak ploče od distributera/proizvođača - a drugo su real-life iskustva običnih, krajnjih kupaca koji nemaju tu privilegiju da probiraju samo 100% ispravne primerke ASRocka.
:: Pa, pogledaj sam koliko ima negativnog `user feedback-a` na linku koji si sam našao :: Prosečna ocena je 3 jajeta od maximalnih 5 - to znači da ima DOSTA slabih ocena za tu matičnu :: A ako zaseru sa X79 matičnim - zasraće možda još i gore sa jeftinijim modelima :: Jedno je kad revieweri (Tom`s HW i ostali) dobiju probrani, PROVERENO ispravni primerak ploče od distributera/proizvođača - a drugo su real-life iskustva običnih, krajnjih kupaca koji nemaju tu privilegiju da probiraju samo 100% ispravne primerke ASRocka. :: :: :: http://goo.gl/DYJcg ::
To bi mozda uzeo kada Asus ne bi postojao,pa cak i MSI i Gigashit mada mislim da je Assrock cak i malo bolji od Gigashita ali nisam siguran da je bolji od MSI koji je odskocio u kvalitetu generalno..
Pitanje je kako ce Intel na ovo sve da odreaguje..Bice spank ,spank ..
update: Uh,zaboravio sam eVGA.. :)))
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.