Pre izvesnog vremena pazario sam fx8320, garancija na taj proizvod je 36 meseci. Kad je cpu stigao dobio sam maloprodajni racun i fiskalni racun bez garantnog lista...
Problem je sledeci : zavlace me vec pune dve nedelje da ce poslati garantni list a ne salju, cak sam trazio da mi se posalje kojim kurirom i broj paketa ali nista...
Sta ako cpu skikne posle dve godine , hocu li moci ostvariti garanciju ? Sta dalje ?
Pa sad kao seru da ne mora garantni list, da sve moze preko racuna da se obavi, ali realno ako mogu da poslaju nek poslaju, nece se baci, ko zna za eto dve godine opet se promeni nesto i mora garantni list.
Trazi, dosadjuj, budi uporan, javi sta uradi na kraju.
Moras da dobijes garantni list! Garantni list se ne daje samo na proizvode koji imaju garanciju do dve godine, jer se ta garancija podrazumeva. Napni ti tu prodavnicu i trazi sefa ako te ovi zavlace.
:: :: Pre izvesnog vremena pazario sam fx8320, garancija na taj proizvod je 36 meseci :: Kad je cpu stigao dobio sam maloprodajni racun i fiskalni racun bez garantnog lista.. :: :: Problem je sledeci : zavlace me vec pune dve nedelje da ce poslati garantni list a ne salju, cak sam trazio da mi se posalje kojim kurirom i broj paketa ali nista.. :: :: Sta ako cpu skikne posle dve godine , hocu li moci ostvariti garanciju ? Sta dalje :: :: :: ::
Procesori, kad se *razumno* klokuju, traju SIGURNO preko 10 godina
28.06.2013. 12:21
status: user broj poruka: 1886
A kad se ne klokuju, i kada se pristojno hlade, mogu da traju i preko 30 godina.
Procesor nije sijalica, nema pokretnih delova - jedino što može da ga sjebe je napajanje (elektro-šokovi), kretensko rukovanje (nevođenje računa o statičkom elektricitetu), ili neadekvatno hlađenje (debili koji nikada ne otvore komp da očiste kuler, pa procesor pregori od konstantnog pregrevanja).
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Ma sve to stoji, salzem se apsolutno sa tobom, ali opet... Ko ce ga znati, mozda ga usere nesto i bas crkne, sto bi posle imao problma oko garancije koju je i platio posteno, ako vec ne mora. Znas i sam kakvi su nasi prodavci uglavnom.
:: A kad se ne klokuju, i kada se pristojno hlade, mogu da traju i preko 30 godina. :: :: Procesor nije sijalica, nema pokretnih delova - jedino što može da ga sjebe je napajanje (elektro-šokovi), kretensko rukovanje (nevođenje računa o statičkom elektricitetu), ili neadekvatno hlađenje (debili koji nikada ne otvore komp da očiste kuler, pa procesor pregori od konstantnog pregrevanja) :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran :: ::
U svakEm slučaju neka traži papire na koje ima pravo, ja sam samo napisao da je briga oko dugovečnosti procesora malo preterana
:: Ma sve to stoji, salzem se apsolutno sa tobom, ali opet... :: Ko ce ga znati, mozda ga usere nesto i bas crkne, sto bi posle imao problma oko garancije koju je i platio posteno, ako vec ne mora. :: Znas i sam kakvi su nasi prodavci uglavnom.
ne mora da bude popunjen samo pise naziv komponente , crko mi je ssd pre nekih mesec dana i dao garantni list oni mi ponudili za isti novac koliko sam platio ssd da uzmem ili da dodam ukoliko hocu da uzmem neki skuplji .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Intel 520 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M290
:: @solaja : komedija je to ... :: :: ja sam dobio ne popunjen garantni list uz vise proizvoda ,sta zna :: :: ::
:: upravo stigao garantni list, da li je ovo validan garantni list( prekriveno belilom bio je drugi proizvod) :: :: na garantnom listu stoji prodato 11.06.2013 a na fiskalnom racunu 14.06.201 :: :: http://goo.gl/lmcxO
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.