Pozdrav ljudi,imam jedno pitanje tj.problem. Naime sinoc sam menjao cooler na procesoru i kada sam sve sastavio i spojio mrezna kartica nije davala znakove zivota(network adapter not found).Digao sam svez sistem ali mi je i dalje ne pokazuje stim da mi sada nevidi ni tv karticu.Gledao sam da nisam negde pokidao nesto ali sve izgleda ok.Tv kartica je bila van maticne dok sam namestao cooler. Ploca mi je i dalje u garanciji pa neznam dali da je cackam ili da teram u servis.Ako neko zna sta bi moglo da bude ili ima neki predlog neka kaze. Hvala unapred.
Proveri da nije ušla prašina u PCI slotove. Ako si čistio kuler dok je bio na ploči hoće da upadne komad prašine unutra. Takođe proveri da li si u isti slot ubacio TV karticu. Stariji modeli hoće da prave probleme sa konfliktima ako ih ne vratiš u isti slot.
Gigabyte MA 770-ES3, AMD Phenom II x4 955 BE, CoolerMaster Hyper TX2, 2x2 GB Kingstone DDR2 800 low profile, Palit GTX 460 768 MB, WD 320GB AAKS Black, WD 500GB AAKS Blue, LC Power 6650 GP3 V2,3, Thermaltake V4 Black, CoolerMaster Aerogate II.
ocistio slotove,resetovao bios i dalje mi je ne prijavljuje,nema ni svetla u diodama koje su na mreznoj, Asus p8z68lx-v+ i5 2400 + MSI Radeon hd7850 + 2x2GB Hyperx blu + ThermalTake 630 + 1TB hdd
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.