videh ovaj kuler (tacnije vise komada), na netu, koji su na prodaju ali bez kacenja za intel (bedak). U paketu je sve sem onih Intel mounting clips-a. Je l imate neko resenje kako bih to mogao da ubudzim jer kuler je dobar a i cenu mu nije jaka? Kontaktirao sam scythe ali jos uvek nema odgovora.
to je vec sada jako mator zastareo hladnjak, sa ne tako sjajnim performansama, a cena verujem nije realna, nije zahvalno kupovati te specificne hladnjake koji imaju neke svoje standarde, gledaj nesto sto je priznato od strane ljudi, odnosno ocenjeno dobro za pristupacan novac, nesto sto je best buy, Noctua, nesto od CoolerMastera, i sl. sto je dostupno kod nas i vecina ima sva moguca kacenja za sve sockete (sem mozda Thermalright-a, oni su uvek bili specificni i skupi)
:: Zdravo momci :: :: videh ovaj kuler (tacnije vise komada), na netu, koji su na prodaju ali bez kacenja za intel (bedak). U paketu je sve sem onih Intel mounting clips-a. Je l imate neko resenje kako bih to mogao da ubudzim jer kuler je dobar a i cenu mu nije jaka? Kontaktirao sam scythe ali jos uvek nema odgovora. :: :: Evo o cemu je rec. Obelezio sam crvenom :: http://tinypic.com/view.php?pic=2vj1lio&s= :: :: Svaki predlog je dobrodosao :)
Gledao sam neke testove na netu i po performansama je mnogo bolji od 212 EVO koji je 3300 rsd. Kuler prodaje neki lik na kupindu za 2500 i nov je, samo sto mu fale te snale (ili kako god). Sta znam. Ako ne bude nista od ovoga moracu da se zadovoljim nekim kulerom sa naseg podneblja, jer ce mi u protivnom vrisnuti CPU pod naletom ove vrucinstine.
Pa tebi je to ok. Sto se mene tice cpu je 3570k I temp zna da ode I na 50 iako je u leru na 1.6GHz. Sta bi mi preporucio da ohladim voljenog nam Intela? :) 212-cu ili nesto drugo? Ako ima nekog da prodaje neki hladnjak ili zna da neko prodaje, nek se javi.
:: Meni ovo hladi 2600K overklokovanog na 4.4GHz... U full load-u, u poredjenju sa onim sto daje box cooler, CPU je hladniji za cirka 15*C :: :: http://url.ie/hr3 :: :: Mislim da kosta oko 20E, kod nas...
eno ti na Ben*u lik u oglasima prodaje hyper 212 za 1800, probaj da se nagodis, a ako ima sva kacenja i pakovanje bla bla i to je ok cena, mislim da je 212 jos uvek kuler koji ne moze da omane...
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.