Haswell, Broadwell i novi Haswell u LGA 2011 predstavljaju SUPERIORNE procesore nove generacije, pomocu kojih Intel nastavlja da bude vodeci proizvodjac u ovoj oblasti...
While Intel has deep pockets to fund research on new processors to catch up in tablets and smartphones, AMD faces declining cash flows and a more modest balance sheet. It is reducing operating expenses and refocusing its chip technology on new markets like communications, microservers, game consoles, digital signs and stripped-down `thin client` computers.
Nesto sto je nekima odavno jasno, a sto tesko ulazi crvenkapicama u glave...
usro motku, pokazace prodaja ! Zalim proizvodjace maticnih ploca koji su prinudjeni da usminkaju sto bolje svoj proizvod ne bili prodali zajeb zvan Haswell !
Kakav ce biti Broadwell videcemo, LGA 2011 verujem vecini korisnika ne igra ulogu (bar na pcberzi)...
imam trenutno po jedan procesor iz svakog tabora, ono cemu se mnogo vise radujem od superiornosti jedne strane je zdrava konkurencija na trzistu zbog koje, kao krajnji korisnik, necu morati da dam an arm and a leg za sledecu iole krstenu konfiguraciju.
Ne znam sta si hteo da mi natrljas na nos onim linkom jer nisam fanboy niti se nadam da ce ijedna strana propasti.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.