Problemi su poceli pre mesec dana, prilkom igranja Crysis 3 komp se nekoliko puta ugasio sam od sebe. Nakon toga je poceo da se gasi posle odredjenog vremena cak i pri surfovanju netom. Upali se komp nekad normalno, ponekad izbaci kod u BIOS-u 423c i zamrzne se. Ostatak konfuguracije je: CPU: FX-4100,memorija 2x4Gb Kingston 1333 cl9, GPU MSI GTX 650 OC, PSU: Thermaltake SPS-530M, HDD Seagate Barracuda ST2000DM001,DVD-RW LG GH22NS70
:: :: Problemi su poceli pre mesec dana, prilkom igranja Crysis 3 komp se nekoliko puta ugasio sam od sebe. Nakon toga je poceo da se gasi posle odredjenog vremena cak i pri surfovanju netom. Upali se komp nekad normalno, ponekad izbaci kod u BIOS-u 423c i zamrzne se. Ostatak konfuguracije je: CPU: FX-4100,memorija 2x4Gb Kingston 1333 cl9, GPU MSI GTX 650 OC, PSU: Thermaltake SPS-530M, HDD Seagate Barracuda ST2000DM001,DVD-RW LG GH22NS70
http://rs.msi.com/product/mb/870A-G54 - FX-.html#/?div=CPUSupport Nasao sam koja je ploca. A iskreno i prvi put cujem da ima ova ploca sa 870 chipom za FX!
...sto sam privremeno resio zamenom termalne paste i montiranjem aktivnog hladnjaka na njega. Nemam pojma zasto se to desavalo jer su voltaze u BIOS-u uvek bile na AUTO a procesor nikad nije klokovan??? Postoji li neko trajnije resenje?
Pa ne mozes da igras Crysis 3 na maxu sa tom konfiguracijom covece, zato ti se i gasi. :D Kupi novu maticnu, imas za 8k lepo Asus M5A97 R2.0 i uzivaj. :D A mozes i graficku a tu prodaj ako imas novca...
:: Pa ne mozes da igras Crysis 3 na maxu sa tom konfiguracijom covece, zato ti se i gasi. :D Kupi novu maticnu, imas za 8k lepo Asus M5A97 R2.0 i uzivaj. :D A mozes i graficku a tu prodaj ako imas novca.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.