Evo opet ja. :D Striktno me zanima da li da idem na Cooler Master Hyper 212 Evo ili Arctic Cooling Freezer i30 sto mi je Djoko predlozio ili mozda neko ima neki treci predlog tipa Noctua i slicno. Hvala unapred.
Posto sam postao strucnjak za svetsku i unutrashnju politiku i politikanstvo i 200 postova za 7+ godina na Berzi, de da ti i ja odgovorim. Uzmi najjeftiniji od 3 predlozena. Sve ti je to isto, kao i vecina stvari u svetu hardvera - Intel/Amd, Nvidia/Ati i ostalo. Ako bi neko da se ne slozi, nek odradi mali experiment. Lm, treba vam bilo koja operativna konfiguracija, 3 potpuno iste maticne ploce, vreme, radza, pivo, kafa ili neki sok. Prva ploca, provera temp, pa druga, pa provera temp i na kraju treca, narafski. Temperature se razlikuju i do 10 stepeni. Bio licno prisutan experimentu. Lik je pravi geek i ne stoji da kuler nije dobro lezao na cpu. Ja toliko, za sada.
Hmm, nisam znao.. :/ Pa onda jel vredi da je uzmem a da ne radim oc? Ili da ako vec idem na stock speed, bez oc-a posto ocigledno ako bih sta radio, morao bih jacu maticnu da uzmem, da uzmem nesto jeftinije?
Totalno ste me zbunili... :/ Ne kapiram kako moze ploca da bude slaba, kad su slabije od nje podrzale overclock, i ovde za G65 pise da cpu ima 12 faza, a ova G45 je ista samo se razlikuju u par sitnica sto se tice sata, usb3 i tako toga. Da ga jebem... :/
Da ali koliko dugo? Manje faza, pregrevaju se, lose filtrraju napon i od spajkova nesto ( ili svasta) moze da crkne.. Pa ovi sto daju 150-200 pa i vise evra za ploce ispadaju budale?
:: http://bit.ly/118DrY :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Multi-GPU: NVIDIA SLI & AMD CrossFire Support Supports DDR3-3000(OC) Memory OC Genie 4: Overclock in 1 Second
Itekako je ``za gejming``...
Testirana je sa pristojno overklokovanim procesorima: http://url.ie/hkgy
``Benchmarks and pictures of the retail Core i7-4770K and Core i5-4570K can be seen below, do note that the processor was overclocked in same cases around 4.5 – 4.9 GHz.``
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.