bio bih zahvalan ukoliko bi mi neko otkrio gde se kod nas u belom gradu moze naci RAM iz naslova posta. Da ne bude zabune (DDR3L, ne DDR3), pitam za modul od 8GB, na 1600MHz ciji je radni napon 1.35V umesto standardnih 1.5V. Bilo koji proizvodjac od poznatih imena dolazi u obzir...
Zapravo mi treba 2x8GB za laptop T430u. znam takodje da ce raditi i sa klasičnim modulima na 1,5V ali mi se može da izvoljevam, pa zato gnjavim forumaše.
Evo, da napravim stvar zanimljivijom, nudim 10% od cene onome ko mi nadje module - dakle oko 10EUR pošto je 16GB oko 100EUR. Izvinjavam se što ovo nije u oglasima, ali nisam siguran da potpada i pod tu kategoriju.
Ako koristi neku integirsanu grafiku(sto je jako cest slucaj na laptop masinama), znacice mu puno sto brzi ram. Inace svaki noviji laptop ne mora ca k biti ni visoka klasa, ima memoriju na 1600MHz
Skyfire: ...frekfencija...
:: Koji ce ti penis ram na 1600mhz za lap top :: I koju plocu imas koja tera ram na 1600 ili 1800 u lap topu :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
...samo što nikako da iščačkam da neko prodaje RAM za koji sam pitao. Ništa, odoh nazad za Njujork. dok se ne vratim - ponuda i dalje važi. Hvala svima na dragocenom vremenu i trudu!
Ja imam laptop sa 8GB DDR3 1600MHz, a znam ih jos puno koji imaju memoriju na 1600Mhz. Bitno je da su Ivi Bridge sa novijim chipsetom, mozda ima i AMD al nisam siguran u to.
Skyfire: ...frekfencija...
:: Koliko sam ja procacko svi su na 1333mhz i max 8 gb, :: cak i oni najskuplji modeli.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.