Posto Haswell kuca na vrata, proizvodjaci vec uveliko rade na promociji i predstavljanju svojih novih modela...
ASUS je vec predstavio prvu liniju svojih modela i iako su misljenja podeljena oko izbora boja, opsti je utisak da su odradili dobar posao, a takodje postoje i najave da ce uz ocekivani vrhunski kvalitet i cene biti konkurentne...
Za to vreme, MSI je predstavio neke od svojih modela ploca, vec je bilo reci o Z87 Mpower i Z87 Mpower Max...
... Ali ono sto ce mozda najvise paznje pobuditi medju okorelim entuzijastima je MSI Z87 Xpower, verovatno flagship ploca ove tajvanske kompanije, cije slike jos nisu procurile u javnost, ali se na internetu mogu videti brojni teaser-i, i diskretno najavljuje sta nas ocekuje u junu paralelno sa masovnim pocetkom isporuka Haswell procesora...
msSitja vec ima solidne teme. Hesus je malo razocarao [vizuelno], gLigabrat takodje [jedva prolazno za neke modele], asKOK nikako da batali zlatne zube, ali msi je sasvim pristojan.
Bilo je kritickih osvrta na ``color-code`` (limun-zuto, kao napolitanke)
28.05.2013. 22:14
status: user broj poruka: 10998
na jednom forumu. Ja sam podsetio cenjene kolege da i Asus (a tek Gigabajt sa svojim redenicima i kundacima od Kalashnjikova!) zna da iskitcherizuje svoje ploce... Meni je, medjutim, nesto drugo nejasno: cini mi se da se ona rashladna ``potkovica`` na sekciji regulatora napona smestila previse blizu soketa, i da ce biti problema sa smestanjem masivnih kulera kao sto su pojedine ``noctue`` i sl...
Re: Bilo je kritickih osvrta na ``color-code`` (limun-zuto, kao napolitanke)
28.05.2013. 22:16
status: user broj poruka: 3277
Ako mislis na MSI Z87 Mpower MAX , zaista bode oci .
:: na jednom forumu. Ja sam podsetio cenjene kolege da i Asus (a tek Gigabajt sa svojim redenicima i kundacima od Kalashnjikova!) zna da iskitcherizuje svoje ploce.. :: Meni je, medjutim, nesto drugo nejasno: cini mi se da se ona rashladna ``potkovica`` na sekciji regulatora napona smestila previse blizu soketa, i da ce biti problema sa smestanjem masivnih kulera kao sto su pojedine ``noctue`` i sl.. :: :: ::
:: msi MPOWER MPOWER PROFESSIONAL MAX OC GENIE & DR MOS (k&palac).. UH OH YAH YAH, FEEL THE POWER!! :: :: :: :: ...-M-entoli ....mada ima poveliko slovo M na ploci :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Za te parice je fina kupovina a i solidno parce hardvera..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Cenim sve proizvodjace hardvera, jedino sto neki ozbiljniji likovi kad iznesem kritiku bez ulagivanja i uvlacenja u ... velike kosmicke prostore... to ne shvataju... Nesam hejter :)
edit: uvek su na ceni bili oni koji ne protivurece i ne traze nesavrsenosti, i nisu mislili svojom glavom...
Ko se usudi da razmislja drugacije... on lupa gluposti, jel`te...
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Mislis, zgodnija je, ima bolju figuru, njise kukovima dok prebacuje s noge na nogu? :D
Vrhunska stvar u svakom slucaju, i samo bi lud covek tvrdio drugacije :) A o ukusima... :)
:: Da je moja ploca bolja :)))) :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.