Dali moze graficka GeForce2 mx400/64M 128 bit na plocu asus p4v8x-x
STRANA 1 OD 1
wesam77
Dali moze graficka GeForce2 mx400/64M 128 bit na plocu asus p4v8x-x
24.04.2005. 17:07
T532
status: user broj poruka: 1
Hteo bih da sklopim racunar imam sve potrebne komponente , samo me brine Dali moze graficka GeForce2 mx400/64M 128 bit na plocu asus p4v8x-x , neznam dali treba graficka da bude DDR , a i neznam ovo moja dali je DDR , dali neko moze da mi pomogne oko toga hvala
Nije bitno da li karta ima SDR ili DDR memoriju nego na koliko volti radi. na tu plocu mozes da stavljas sve nove karte, a unazad do GF1 ili Radeon-a 7000, starije ti ne bih preporucivao, tipa nvidia TNT ili ATI Rage. Pozdrav
Graficke karte 4x i 8x su zamenljive (obe rade na 1,5V radnog napona). Ne mogu se menjati 2x graficke karte sa 4x ili 8x. Tvoja graficka karta moze se postaviti u AGP slot 8x, jedino sto ce prenos podataka biti umanjen (4x) zbog same graficke karte. Inace, same 8x graficke karte su prilicno neiskoristene, jer jos uvek nema softvera koji ih moze pokrenuti u punoj snazi (da ne govorimo o PCI-e 16x).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.