Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
msi 760gm-p21 fx PROBLEM
STRANA 1 OD 1
korica msi 760gm-p21 fx PROBLEM 25.05.2013. 09:28 T53189

status: user
broj poruka: 152
Imam problem sa gore navedenom plocom uzo sam tu plocu i stavio na nju AMD sempron 2.8Ghz 145 45w memorija 4 gb najobicnije i radeon 6570 2 GB.
Problem je sledeci:
Instalirao sam windows 7 64bit sve drajvere najnormalnije i kad ocu da gledam tyoutube krene da bolkira i puca svaki snimak. Neki koji imaju manji kvalitet i pusti ali sa vecim sve blokira .Jel neko imao slican problem i do cega to moze da bude?

Pritom sam probao da otkljucam procesor i moze ali kad udjem u windows cim pustim nesto na youtubu pojavljuju se artikli ko da je grafa ali nije jer sam probao i sa integrisanom na ploci i isto radi .
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Polako, nemoj da se nerviras zbog necega sto cemo da sredimo. 25.05.2013. 10:27 #494302

broj poruka: 10998
Prvo, artifakte ti stvara ``otkljucanost`` procesora. Nazalost, tipicno za AMDove ujdurme sa bravama i kljucevima...
Drugo: ako se problem javlja i bez otkljucavanja procesora, uzrok je, najverovatnije flash plugin.

Od nedavno koristim Maxthon browser, iskljucivo, pa ga i tebi preporucujem. Trenutno, vecina brauzera (IE8/9/10), Chrome, FFox...) imaju problema (crashing, instability...) sa YT sadrzajima i flash-animacijama, generalno.

count Uuups, preteče me Torta dok sam ovo pisao ali... 25.05.2013. 10:27 #494303

broj poruka: 1353
Hardware-a imaš sasvim dovoljno pod uslovom da je sve ispravno. Verovatno te zeza Flaš, probaj starije ili novije i isključi / uključi hardware acceleration.
Što se tiče otključavanja semprona vrovatno mu treba malo više voltaža kada to uradiš. Ipak ni otključavanje nije nikada 100% sigurno. Ako može na toj ploči probaj jedno po jedno jezgro dali radi kako treba.

korica PROBACU 25.05.2013. 10:30 #494304

broj poruka: 152
Sto se tice neta ima komp do njega i mozila i crome rade savrseno.Nema pucanja na you tubu a kada probam sa jednim jeygrom radi normalno ali opet puca youtube .

Gde ima ta opcija da se upali hardware acceleration?

KalifNS Sto se procesora i otkljucavanja tice 25.05.2013. 11:26 #494314

broj poruka: 1017
Smanji HT na 1.6 i probaj.
Semproni cesto kad se otkljucaju postaju stabilni sa ovim HT-om

Naravno testiraj sve uz pomc prime95e
Ako i ovo ne pomogne mozes da probas da dodas stepen napona.

Poz!

najidealnije
idealno

tortojed ``Ako i ovo ne pomogne mozes da probas da dodas stepen napona.`` 25.05.2013. 11:41 #494316

broj poruka: 10998
Nemoj samo da ides na 220V~ - probali neki sa Duron-om i Thunderbird-om pa su servisi bili puni probusenih AMD procesora...

Imas u FFox-u u ``options`` enable/disable hardware acceleration (moze i ``about:config`` u address bar-u, pa nadjes stavku i ides ``toggle true/false``)...
count Šta je bre Torto 26.05.2013. 10:26 #494487

broj poruka: 1353
Ne voliš vatromet ?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs