...kakve kombinaije boja. Rog standardno dobre,ali ove druge............tuchuchipakaki. Nedostaju im jos zlatni zubi kao sto asrock stavlja na svoje skuplje modele.
Ma glupost...Ok, i ja volim lep dizajn, ali, brate, za nesto sto se upakuje u kutiju i ne vidi, koji ce mi djavo da placam 50% vise zbog farbe, `mocnih` hladnjaka i nekakvih poklopaca. Razlika u tehnologiji izrade i materijala se ne razlikuje kod nje i bledunjavog pertinaksa kod a7v8x/x:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Sa stanovišta dizajna, promena je dobrodošla, meni lično nisu bile ubedljive plavo-bele kombinacije, na prethodnim pločama za SB i IB koje sam imao (P8P67 PRO i P8Z68 V-PRO), dok mi Z87-PRO izgleda ok.
@Spacemaster Može li se očekivati i analogija cenovnog pozicioniranja u odnosu na pomenute prethodnike ili nešto slabija cena, obzirom da se diskutuje o ceni HERO-a od približno 200e? Dostupnost ovih modela bi trebala biti pre sredine tekuće god., imajući u vidu planiran izlazak Haswell-a za 4.jun, zar ne?
@AlexB - zaboravio si one gigabajtove sa sarzerima i redenicima za automatske puske i mitraljeze...
Od ovih Asusovacha, ruzna je i neugledna jedino Sabertooth - obaska me nervira ventilator na hladnjaku chipset-a...
:: ...kakve kombinaije boja. Rog standardno dobre,ali ove druge............tuchuchipakaki :: Nedostaju im jos zlatni zubi kao sto asrock stavlja na svoje skuplje modele :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: ...kakve kombinaije boja. Rog standardno dobre,ali ove druge............tuchuchipakaki :: Nedostaju im jos zlatni zubi kao sto asrock stavlja na svoje skuplje modele :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
@JortoTed Bilo je svakakve municije, Al su to bili pokusaji da se donese nesto novo. KAo sto je i sajberkurajberzub pokusao da donese malo svezine. Ovo sad sve nesto mlako, kao neka sigurica. Samo se igraju bojicama ...Ove sezone intel tje nositi zlatno odelo, a vec sledece ce ga prishiti za sebe.
@soRaja :P Takvi ce biti novi assrock goldenkok kondenzatori.
Kad ce bre neko da napravi skroz crnu plocu, sa crnim kondenzatorima, slotovima,... da je lepo nazove UNDERTAKER i da je prodaje u crnom sheshiru :)
To ni AssRock ne moze da nadmasi... Ma kakav AssRock - ni nase pevaljke, sa sve Jelenom K.... Pise: designed in Taipei. Dobro, neka je i u Tajpeju, ali ovde me secite ako nisu bili angazovali Versacea (ili nekog drugog pe... to jest, Andreju Gejića)...
nek ga duvaju sa zutim peder.... plocama, meni takva kombinacija ne ulazi u kuciste... Grozota... Od asusa meni zanimljiva gene VI, ostalo ne zbog zute boje.
:: http://goo.gl/rhwX :: :: To ni AssRock ne moze da nadmasi... Ma kakav AssRock - ni nase pevaljke, sa sve Jelenom K... :: Pise: designed in Taipei. Dobro, neka je i u Tajpeju, ali ovde me secite ako nisu bili angazovali Versacea (ili nekog drugog pe... to jest, Andreju Gejića)...
Da,da, EVGA ima lepe plocice, a i ASROCK budzet varijante do 100e. Steta sto extreme ima zlatne zube. Na z87 asrokitjima ce biti na jos vise serija tozla. http://goo.gl/mPZGa Kad crkne ploca ne ides u servis, nego u zlataru :)))
Evo kako izgleda postavljena asus plocica u CM kucicu. http://goo.gl/lm5p0 Graficke uglavnom imaju crveni,plavi ili crni pcb, a `ladjenje crno sa crvenim ili plavim detaljima. Pa to kad legne na ovu plocku....Ijao....
Ima gigabajt da prestigne hesusa po prodaji ako ne puste u prodaju http://goo.gl/oQON4 [nadam se da je ovo samo radna verzija]
Snipa vec nije losh. http://goo.gl/HOiH0 Slaze se uz patike koje danasnja omladina nosi
Msi ce lepo da izbaci MCDon_ld`s plocu. Peki je pustio malu slicicu,a evo i jedna veca http://goo.gl/t0dWJ
nek taj eVGA dodje kod nas pa onda mozemo da pricamo o kvalitetnom izboru.. znaci Sabertooth ti je samo pouzdan, a ostale pretpostavljam da `i nisu nesto`..? opet neukusno i neadekvatno generalizovanje, ja tebe ne razumem..
:: :: Ovde jedino me privlaci Sabertooth jer im je serija od prvog pa na vamo pouzdana samo tako.. :: A kad Evga izbaci svoje bice kraj :) :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: ::
Ovako druze da mi nesto rascistimo... PRVO ja ne kazem da ostalo ne valja vec sam reko da ZNAM da je SAbertooth PROVEREN sto znaci da su kvarovi MINIMALNI gotovo nema ih.Dok za ostatak mogu da ti nabrajam samo tako od felericne ploce u startu do crkavanja zvuka pa nadalje i to sve posle par meseci...Naravno ne znaci ako uzmes ti da ce te to zadesiti ali dosta je toga bilo... EVGA u Banana Republic ces tesko da vidis jedino da se narucuje ili preko da se nabavi.. Sto se tice kvaliteta ASus i EVGA nema tu sta da se prica obe su dobre stim sto po kvalitetu Asus nema sta da trazi pored Evga ..To sto kod nas Asus Gigabajt i Msi drzi trziste a pritom 90% drzi Asus to ti sve govori kao Golf 2 ili ti vw generalno...Naviko i nema potrebu a kamoli zelju da proba drugo... Asus sad izbacuje novu seriju ploca mozda ce prevazici decije bolesti mada kako vidim nase trziste je poslednja rupa na svirali pa mogu svasta da nam uvale... a mi posle zurka po servisima...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: nek taj eVGA dodje kod nas pa onda mozemo da pricamo o kvalitetnom izboru.. :: znaci Sabertooth ti je samo pouzdan, a ostale pretpostavljam da `i nisu nesto`..? opet neukusno i neadekvatno generalizovanje, ja tebe ne razumem. :: :: :: :: :: :: Ovde jedino me privlaci Sabertooth jer im je serija od prvog pa na vamo pouzdana samo tako.. :: :: A kad Evga izbaci svoje bice kraj :) :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: ::
Sve reklamacije bi morale da se resavaju bez pogovora u kratkom roku... Zato uvoznicki monopolisticki lobi , u najblizoj korespodenciji sa ASUS-om, nikako ne sme ovakvog igraca pustiti na trziste, jer bi onda morao da ulaze jos vise napora , sto marketinskih , sto ekomonskih, a onda bismo poludeli od reklamiranja ASUS-a k`o od Pinkovih kanala...ono sto bi bio +, ASUS bi i te kako poboljsao i kvalitet svojih usluga.
Sto se mene tice, ASUS nece prici mome kucistu, ali, to je opet neka druga prica...i moje misljenje nije bitno za objektivno stanje....
Da se razumemo, nemam nista protiv ASUS-a, imam protiv uvoza skart robe, a to je kod nas precesta pojava, zato mnogi i spavaju po servisima cekajuci popravku ili zamenu svojih ploca...a roba sa felerom je gora od reparirane, repariranoj su bar popravljeni feleri od strane fabrike...
Sto se jednog mog prijatelja tice,prosao je fazu od trljanja nosa meni kako nemam pojma o tome sta je kvalitet, do masovnog prelezavanja ko zna kojih decjih bolesti sa Sabertooth Z77, random BSOD nije mogao resiti ni promenom svih komponenti osim ploce, na kraju popizdio i kupio 27` Imac,propevao, ali to je opet neka druga prica...Valjda je Z87 mnogo bolji.
Sto se tice objektive, neka ASUS ponudi kompletan asortiman po povoljnim cenama, ali bez skarta koji saradnici nasih uvoznika dobiju da rasprodaju u velikim kolicinama uz procenat, nema problema, prvi cu reci svaka cast.
aludiram na to, da si potpuno zaboravio na ROG seriju.. zasto si zaboravio.. zato sto je verovatno nisi `testirao`, sto ce reci da postavljas analizu samo na onim plocama koje si probao, slazem se da je tako najlogicnije, ne mozes ni probati sve zivo, ali onda ne mozes da generalizujes vec samo da nasumice nesto pretpostavis, a ne da tvrdis, jel tako... jer ispada da su samo tako felericne ploce takodje i iz te serije, sto je apsurd.. apsurd je i za ostalo, ali nema veze. Cak i da znas za Sabertooth, ne mozes da tvrdis na osnovu jedne, ili dve ploce, pobogu, ne mozes reci ZNAM na osnovu samo toga, a na taj nacin imas obicaj da generalizujes, potpuno subjektivno.
Inace, kad vec koristis tu frazu, logicnije je da kazes `tomato` republic, a ne `banana`.. zna se gde uspevaju banane A uporedjivanje vozila sa ovim, tek je totalno van koloseka i druga dimenzija, a svi to izgleda vole da rade.. sa primesama samoubedjivanja
Po ko zna koji put opet se generalizuje, jedan jedini razlog zasto nema eVGA ploce kod nas je nezainteresovanost prodavaca da ih uvoze, i ne postoji ni jedan drugi razlog, ende. Uostalom, ostavicu ti da sam razmislis koliko se toga uvozi svega i svecega kvalitetnog, da ne nabrajam hiljade i hiljade artikala, a ne moze jedan pisljivi eVGA, razmisli malo.
:: :: Ovako druze da mi nesto rascistimo.. :: PRVO ja ne kazem da ostalo ne valja vec sam reko da ZNAM da je SAbertooth PROVEREN sto znaci da su kvarovi MINIMALNI gotovo nema ih.Dok za ostatak mogu da ti nabrajam samo tako od felericne ploce u startu do crkavanja zvuka pa nadalje i to sve posle par meseci...Naravno ne znaci ako uzmes ti da ce te to zadesiti ali dosta je toga bilo.. :: EVGA u Banana Republic ces tesko da vidis jedino da se narucuje ili preko da se nabavi. :: Sto se tice kvaliteta ASus i EVGA nema tu sta da se prica obe su dobre stim sto po kvalitetu Asus nema sta da trazi pored Evga ..To sto kod nas Asus Gigabajt i Msi drzi trziste a pritom 90% drzi Asus to ti sve govori kao Golf 2 ili ti vw generalno...Naviko i nema potrebu a kamoli zelju da proba drugo.. :: Asus sad izbacuje novu seriju ploca mozda ce prevazici decije bolesti mada kako vidim nase trziste je poslednja rupa na svirali pa mogu svasta da nam uvale... a mi posle zurka po servisima.. :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: nek taj eVGA dodje kod nas pa onda mozemo da pricamo o kvalitetnom izboru.. :: :: znaci Sabertooth ti je samo pouzdan, a ostale pretpostavljam da `i nisu nesto`..? opet neukusno i neadekvatno generalizovanje, ja tebe ne razumem. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ovde jedino me privlaci Sabertooth jer im je serija od prvog pa na vamo pouzdana samo tako.. :: :: :: A kad Evga izbaci svoje bice kraj :) :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: aludiram na to, da si potpuno zaboravio na ROG seriju.. zasto si zaboravio.. zato sto je verovatno nisi `testirao`, sto ce reci da postavljas analizu samo na onim plocama koje si probao, slazem se da je tako najlogicnije, ne mozes ni probati sve zivo, ali onda ne mozes da generalizujes vec samo da nasumice nesto pretpostavis, a ne da tvrdis, jel tako... jer ispada da su samo tako felericne ploce takodje i iz te serije, sto je apsurd.. apsurd je i za ostalo, ali nema veze. Cak i da znas za Sabertooth, ne mozes da tvrdis na osnovu jedne, ili dve ploce, pobogu, ne mozes reci ZNAM na osnovu samo toga, a na taj nacin imas obicaj da generalizujes, potpuno subjektivno :: :: Inace, kad vec koristis tu frazu, logicnije je da kazes `tomato` republic, a ne `banana`.. zna se gde uspevaju banane :: A uporedjivanje vozila sa ovim, tek je totalno van koloseka i druga dimenzija, a svi to izgleda vole da rade.. sa primesama samoubedjivanj su kvarovi MINIMALNI gotovo nema ih.Dok za ostatak mogu da ti nabrajam samo tako od felericne ploce u startu do crkavanja zvuka pa nadalje i to sve posle par meseci...Naravno ne znaci ako uzmes ti da ce te to zadesiti ali dosta je toga bilo...
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647033. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.