kupljena 2007 godine i jos radi tako da jupi:D e sad sto ih kod nas malo ima to ne znam treba pitati uvoznike :D Inteli5-3570k@3,4GHz CMStorm Enforcer ASUSMaximus V Gene MSIGTX660Ti PE OC PATRIOTIEM 8GB @1600MHz COOLER MASTERM2 Silent Pro 620W
Ono sto je stizalo kod nas od njihovih ploca bilo je uglavnom iz `niskobudzetnog` cenovnog ranga. Tako da nema potrebe da bezuspesno tragas za njihovim plocama kod nas. Gigabajt, MSI i bAgSUS su ti glavni igraci, potom ASRok i eventualno neka peta firma.
Po izradi i kvalitetu rame uz rame uz ECS i PC Chips tj ništa specijalno... Svojevremeno ih je uvozio TNT sa Dušanovca, međutim više ih nema u prodaji. Evro skuplji GA, MSI i Asus su ih potisnuli sa tržišta
Ne znaci. Znaci: eVGA, Asus, Gigabyte, MSI... pa onda svi...
09.05.2013. 01:47
status: user broj poruka: 10998
ostali. Biostar je (ne samo u Srbiji) bio nepravedno podcenjen brand - u kategoriji ``jeftinoca`` pruzao je vecu stabilnost i pouzdanost na duge staze, od, recimo, ECS-a ili AssRock-a (dupeta tvrdog poput stene, ali mekanoga mozga)...
Bio Star (zvezda) nekad negde u low cheap segmentu.
09.05.2013. 09:22
status: user broj poruka: 4877
Bese to davno u jednom Srbistanu. Sad i ima nekih malo boljih plocica ali mahom u USA od strane Biostara. Dok je recimo Kamena Guzica (AssRock) pokidala sa svojim plocama od Sendija do Ivice, a Professional ploce su im zaista bruka, kako za Intel, tako i za AMD. I za pristojne pare moze super ploca da se uzme kao sto je Z77 EXTREME4 koja cak ima i pozlacene kondenzatore i 3 god garanciju, sve to za 125e. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Nema potrebe za novim temama , vec na onoj si dobio iste ovakve odgovore, taj tvoj drugar ti malo kasni i realno ne prati pc desavanja, ostao je u nekom starom vremenu...
Garat ti preporucuje i 4870 ili gtx 9800 jer kod njega te karte teraju sve igre na max?
Jedna je NV7050 zamenjen 1 kondenzator, bili su klasicni, nakon 5-7 godina rada, i jos sljaka. e2200 bio overklokovan konstantno na njoj. Ova je bila bas iz najnizeg segmenta i odlicna za te pare.
Zatim amd 880+ kupljena polovna sa garancijom, zamenjena vrlo brzo, neznam kakav je bio predjasnji vlasnik prema njoj a i ja sam klokovao Phenom na 4.0 na toj jeftinoj ploci. Nakon zamene radi dan danas bez greske.
Elem to su odlicne ploce za te pare.
Mada ne volim sto jeftinije imaju onaj Realtec ALC 788, 888 chip kako vec, i ne samo Biostar nego i MSI recimo. Evo upravo se nerviram sa H61.
Snjim (realtec) su muke da proradi mute na tastaturi i levi kanal mi je glasniji od desnog, Sa via integrisanim zvukom mi pak sve radi iz prve. Mislio sam zvucnici dok nisam imao slucaj sa 2,3 razlicite ploce u malo duzem vremenskom razmaku.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.