Pa dobro, decko je to namenio onima koji znaju...manje od njega
01.05.2013. 06:18
status: user broj poruka: 10998
E, sad, takvih je sve manje i manje, pa ce njegovo ``blah, blah, blah`` sutra da zvuci zanimljivo jos samo retardima...
Barem se (premda nespretno) osvrnuo na terminolosku problematiku vezanu za ``procesiranje`` odnosno ``procesuiranje`` (GPU, CPU, audio processor...)...
Re: Pa dobro, decko je to namenio onima koji znaju...manje od njega
01.05.2013. 06:52
status: user broj poruka: 3821
Dosta toga je tu uradjeno neprofesionalno, a dosta toga je i netacno, slozices se.
Na Youtube postoji par kanala koji su na srpskom jeziku, i mnogo bolje objasnjavaju sve ove stvari.
: )
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: E, sad, takvih je sve manje i manje, pa ce njegovo ``blah, blah, blah`` sutra da zvuci zanimljivo jos samo retardima.. :: :: Barem se (premda nespretno) osvrnuo na terminolosku problematiku vezanu za ``procesiranje`` odnosno ``procesuiranje`` (GPU, CPU, audio processor...).. :: :: ::
Realtek, kaze ne znam koji je koji, ali verovatno je ovaj manji LAN, eeee, al ga omasi:) Tenkre! MOra da je Nixa (ili kako se vec zove onaj retros) ucio od ovog:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Nalupao se samo tako. Samo sam gledao prvih deset sekundi i čim sam čuo ono `bla, bla, bla` odmah sam iksovao.
Hvala bogu pa ima dosta takvih kao on pa mu se ne smeju na sav glas kao mi. Šta sve ljudi rade za malo popularnosti, goli bi se šetali ulicom za 1000 pregleda.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.