Re: Gigabyte overtaking ASUS in motherboard market
26.04.2013. 07:27
status: user broj poruka: 18999
brate, smesno je ovo sto si napisao za asus, ali realno, nek ih i overtake-uje Gigabyte za koji mesec, nebitno je skroz(za nas), to je bitnije za njih, povecanje prodaje itd., ali zato ih deru 100% sa reklamacijama, to moze svako da ti potpise.. a ove komentare ne znam ko pise, bilo je dovoljno prvi da procitam, kaze 10min mu treba da pronadje bios koji mu treba za odredjenu plocu, plus 10min. da ga download-uje, mislim daj molim te, ili je debil ili kenja, ako negde brzo pronadjem nesto, to je asus-ov sajt, uradjen je extra, odmah nadjes sta ti treba, za manje od minut, takodje i Gigabyte-ov, zar je bitno, o boze
:: :: http://www.guru3d.com/news_story/gigabyte_overtaking_asus_in_motherboard_market.htm :: :: Procitajte i komentare .Ja kad sam pricao da Asus vise nije sto je nekad bio dobio sam paljbu e sad gospodo negine vam citanje :D :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Pogledajte brojeke zaposlenih u Asus, GA i MSI. Asus ima ubedljivo najvise radnika, malo manje imaMSI a GA ima 2.5x manje. To je isto kao onda sto su se kao udruzili a GA imao vodecu rec. Mislim, momci, smesni ste ako mislite da ce GA da preuzme Asus.
To mi lici na onu suludu vest ko je pustio da Belkin preuzima Linksys od CISCO-a, jos pre par meseci...i sta bi?
`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
neko i da pomisli da zna šta će se dogoditi sa nekom firmom a specijalno sa tako velikim kada nije ni čuo za `Company Portfolio ` a kamoli da ga je pročitao i da nema baš nikakve pouzdane podatke o proizvodnji u njima. Nijedna od tih velikih firmi ne radi samo delove za ove male kompjutere, čak šta vie to im je najmanji deo celokupne delatnosti. Gledanje u bob i čitanje žute štampe svakako ne kvalifikuje ni za najmanju špekulaciju o tome šta se zapravo dogadja bar u ovom segmentu biznisa.
Re: Re: Gigabyte overtaking ASUS in motherboard market
26.04.2013. 14:52
status: user broj poruka: 3730
Za tvoju informaciju ASus ima vise reklamacija nego iko.Citajte druge komentare koliko su ljudi imali problema. Ali ne vredi u srbiji Asus i tacka ... @ Dexter to jeste poenta samo nek obaraju cene jer su precenjeni svi.. @ Machine pa i smederevska zelezara ima tuce zaposlenih pa ih bugari deru sa 5X manje zaposlenih.... Ista stvar sa zeleznicom naso si kako da poredis .... Niko ne kaze ko ce koga da preuzme vec da Asus gubi trku polako ...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: brate, smesno je ovo sto si napisao za asus, ali realno, nek ih i overtake-uje Gigabyte za koji mesec, nebitno je skroz(za nas), to je bitnije za njih, povecanje prodaje itd., ali zato ih deru 100% sa reklamacijama, to moze svako da ti potpise.. a ove komentare ne znam ko pise, bilo je dovoljno prvi da procitam, kaze 10min mu treba da pronadje bios koji mu treba za odredjenu plocu, plus 10min. da ga download-uje, mislim daj molim te, ili je debil ili kenja, ako negde brzo pronadjem nesto, to je asus-ov sajt, uradjen je extra, odmah nadjes sta ti treba, za manje od minut, takodje i Gigabyte-ov, zar je bitno, o boz :: :: :: :: :: :: http://www.guru3d.com/news_story/gigabyte_overtaking_asus_in_motherboard_market.htm :: :: :: :: Procitajte i komentare .Ja kad sam pricao da Asus vise nije sto je nekad bio dobio sam paljbu e sad gospodo negine vam citanje :D :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Re: Re: Re: Gigabyte overtaking ASUS in motherboard market
26.04.2013. 22:56
ma koja Srbija, asus je i dalje vodeci po kvalitetu u svetu, znaju da naprave bolju maticnu plocu i dalje, a misljenja ljudi na forumu su individualna stvar i skroz subjektivno, ne mozes globalizovati na osnovu tog tako tankog izvora informacija.... mislim mozda se varam, ali deluje mi kao da ljudi ovde vole da citaju samo negativne komentare i probleme posvecene asusu, kao i ostalim ne tako ljubljivim stvarima, da ne racunamo one koji su nedovoljno strucni da manipulisu najobicnijem update-u biosa itd. Dokle bre vise velicanje tog Gigabyte-a koji se oduvek davi u problematicnim plocama, ptice na grani znaju a prodaja raste i raste zbog dobre cene.. i kao po obicaju odavde se neko javi i kaze `ja imam GA plocu i radi mi besprekorno vec 2 godine, prezadovoljan sam, i opet cu ga uzeti, ne znam o cemu pricas, pa kako pa zasto.. ` .. plus, postoji jos nesto, ne moze svaka komponenta jednog branda (mislim pojedinacno), da bude najbolja u svim mogucim klasama.. skart-klasa moze da bude serijski losa i da crkava(odredjenih modela, u odredjenim situacijama), dok srednja klasa moze da bude uspeh, kao i visa.. itd., dok npr. kod drugog brand-a moze da bude obrnuto, ili varirajuce, ili ovo ili ono.. mislim to je jedna ogromna politika ukljucujuci i marketing koja je totalni brainstorm, kojom mi nismo dovoljno strucni da se bavimo, da razumemo, niti moramo niti zelimo niti trebamo kao potrosaci.. vec nam je u interesu da za svoj novac imamo zadovoljavajucu stvar, da li je to ASUS, GA ili MSi, potpuno svejedno. ende
reklamacija.. pa dobro, ne mozes racunati da od toliko ploca i snabdevanja ne postoji reklamacija.. Gigabyte da 5god. garancije, a ploca se od prvog dana KUVA, cvari, pece, ali traje, ploce su im poznate po tom problemu koji je normalan.. i zagreva sve redom, ali nema veze, 5god je 5god..
:: Za tvoju informaciju ASus ima vise reklamacija nego iko.Citajte druge komentare koliko su ljudi imali problema :: Ali ne vredi u srbiji Asus i tacka .. :: @ Dexter to jeste poenta samo nek obaraju cene jer su precenjeni svi. :: @ Machine pa i smederevska zelezara ima tuce zaposlenih pa ih bugari deru sa 5X manje zaposlenih.... Ista stvar sa zeleznicom naso si kako da poredis ... :: Niko ne kaze ko ce koga da preuzme vec da Asus gubi trku polako .. :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: brate, smesno je ovo sto si napisao za asus, ali realno, nek ih i overtake-uje Gigabyte za koji mesec, nebitno je skroz(za nas), to je bitnije za njih, povecanje prodaje itd., ali zato ih deru 100% sa reklamacijama, to moze svako da ti potpise.. a ove komentare ne znam ko pise, bilo je dovoljno prvi da procitam, kaze 10min mu treba da pronadje bios koji mu treba za odredjenu plocu, plus 10min. da ga download-uje, mislim daj molim te, ili je debil ili kenja, ako negde brzo pronadjem nesto, to je asus-ov sajt, uradjen je extra, odmah nadjes sta ti treba, za manje od minut, takodje i Gigabyte-ov, zar je bitno, o boz :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.guru3d.com/news_story/gigabyte_overtaking_asus_in_motherboard_market.htm :: :: :: :: :: :: Procitajte i komentare .Ja kad sam pricao da Asus vise nije sto je nekad bio dobio sam paljbu e sad gospodo negine vam citanje :D :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Re: Re: Re: Re: Gigabyte overtaking ASUS in motherboard market
26.04.2013. 23:04
Covek ja stvarno pokusavam da te shvatim ali ne mogu... Ja koristim Gigabajt plocu vec tri godine ni jedan kvar ni jedan problem...Dok za Asus imam tonu primera od reklamacija pa do felericne prodate ploce ... Nekazem ja da je asus los daleko od toga vec da NIJE ONO STO JE NEKAD BIO.Ti si gospodar svog novcanika ja svog ende... Koju god platformu da uzmem Intel ili AMD ASUS sigurno necu razmatrati ..ni za plocu niti za graficku kartu... Gigabajt je odavno postao kvalitet te price mozes da vozis jedno 6 godina u nazad sad je totalno drugacija slika i realnost te bas ne kapira....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: ma koja Srbija, asus je i dalje vodeci po kvalitetu u svetu, znaju da naprave bolju maticnu plocu i dalje, a misljenja ljudi na forumu su individualna stvar i skroz subjektivno, ne mozes globalizovati na osnovu tog tako tankog izvora informacija.... mislim mozda se varam, ali deluje mi kao da ljudi ovde vole da citaju samo negativne komentare i probleme posvecene asusu, kao i ostalim ne tako ljubljivim stvarima, da ne racunamo one koji su nedovoljno strucni da manipulisu najobicnijem update-u biosa itd. Dokle bre vise velicanje tog Gigabyte-a koji se oduvek davi u problematicnim plocama, ptice na grani znaju a prodaja raste i raste zbog dobre cene.. i kao po obicaju odavde se neko javi i kaze `ja imam GA plocu i radi mi besprekorno vec 2 godine, prezadovoljan sam, i opet cu ga uzeti, ne znam o cemu pricas, pa kako pa zasto.. ` .. plus, postoji jos nesto, ne moze svaka komponenta jednog branda (mislim pojedinacno), da bude najbolja u svim mogucim klasama.. skart-klasa moze da bude serijski losa i da crkava(odredjenih modela, u odredjenim situacijama), dok srednja klasa moze da bude uspeh, kao i visa.. itd., dok npr. kod drugog brand-a moze da bude obrnuto, ili varirajuce, ili ovo ili ono.. mislim to je jedna ogromna politika ukljucujuci i marketing koja je totalni brainstorm, kojom mi nismo dovoljno strucni da se bavimo, da razumemo, niti moramo niti zelimo niti trebamo kao potrosaci.. vec nam je u interesu da za svoj novac imamo zadovoljavajucu stvar, da li je to ASUS, GA ili MSi, potpuno svejedno. end :: :: reklamacija.. pa dobro, ne mozes racunati da od toliko ploca i snabdevanja ne postoji reklamacija.. Gigabyte da 5god. garancije, a ploca se od prvog dana KUVA, cvari, pece, ali traje, ploce su im poznate po tom problemu koji je normalan.. i zagreva sve redom, ali nema veze, 5god je 5god.. :: :: :: :: Za tvoju informaciju ASus ima vise reklamacija nego iko.Citajte druge komentare koliko su ljudi imali problema :: :: Ali ne vredi u srbiji Asus i tacka .. :: :: @ Dexter to jeste poenta samo nek obaraju cene jer su precenjeni svi. :: :: @ Machine pa i smederevska zelezara ima tuce zaposlenih pa ih bugari deru sa 5X manje zaposlenih.... Ista stvar sa zeleznicom naso si kako da poredis ... :: :: Niko ne kaze ko ce koga da preuzme vec da Asus gubi trku polako .. :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: brate, smesno je ovo sto si napisao za asus, ali realno, nek ih i overtake-uje Gigabyte za koji mesec, nebitno je skroz(za nas), to je bitnije za njih, povecanje prodaje itd., ali zato ih deru 100% sa reklamacijama, to moze svako da ti potpise.. a ove komentare ne znam ko pise, bilo je dovoljno prvi da procitam, kaze 10min mu treba da pronadje bios koji mu treba za odredjenu plocu, plus 10min. da ga download-uje, mislim daj molim te, ili je debil ili kenja, ako negde brzo pronadjem nesto, to je asus-ov sajt, uradjen je extra, odmah nadjes sta ti treba, za manje od minut, takodje i Gigabyte-ov, zar je bitno, o boz :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.guru3d.com/news_story/gigabyte_overtaking_asus_in_motherboard_market.htm :: :: :: :: :: :: :: :: Procitajte i komentare .Ja kad sam pricao da Asus vise nije sto je nekad bio dobio sam paljbu e sad gospodo negine vam citanje :D :: :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Re: Re: Re: Re: Re: Gigabyte overtaking ASUS in motherboard market
26.04.2013. 23:39
Dakle znas za tonu asus-ovih felericnih i losih ploca , a GA si samo jednom uzeo i evo vec 3 godine nema problema, ma nije moguce da znas za tonu asusa, a ni za jednu felericnu GA? Eto, to je upravo ono sto sam hteo da iznesem neka je slika drugacija sada u odnosu na 6god., ali kada neko kaze `ovo necu razmatrati nikad ni za plocu, ni za graficku`, ja to shvatim kao subjektivno misljenje. Realnost u ovom slucaju i ne moze mene da kapira iz tvog ugla gledanja, naravno.
:: Covek ja stvarno pokusavam da te shvatim ali ne mogu... Ja koristim Gigabajt plocu vec tri godine ni jedan kvar ni jedan problem...Dok za Asus imam tonu primera od reklamacija pa do felericne prodate ploce ... Nekazem ja da je asus los daleko od toga vec da NIJE ONO STO JE NEKAD BIO.Ti si gospodar svog novcanika ja svog ende.. :: Koju god platformu da uzmem Intel ili AMD ASUS sigurno necu razmatrati ..ni za plocu niti za graficku kartu.. :: Gigabajt je odavno postao kvalitet te price mozes da vozis jedno 6 godina u nazad sad je totalno drugacija slika i realnost te bas ne kapira... :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Gigabyte overtaking ASUS in motherboard market
27.04.2013. 00:02
status: user broj poruka: 9421
Upravo si sam sebi uskocio u usta. Kada budes imao tonu Gigabyte proizvoda i uporedio sa tonom Asusovih proizvoda, shvatices u kakvoj si zabludi. Do tada, uzivaj u svom primerku Gigabyte. Gorepomenuti MSI je i dalje na najnizoj lestvici od sva tri proizvodjaca, ali oni su oduvek isli na nizu cenu na ustrub kvaliteta i to je moto firme. Gigabyte je oduvek hteo da se predstavi kao kvalitetni proizvodjac sa nesto nizom cenom... Ali to ne ide tako. Kod Asusa znas na cemu si. Kvalitet koliko i treba da kosta. Sto bi srbi rekli: `Koliko para, toliko muzike...` Meni je licno Gigabyte OK, ali da je bolji od Asusa... Realno, nema sanse. I da, Toyota prodaje najvise automobila na svetu... I sta to znaci? Da li je to odraz kvaliteta? Nije. Daleko od toga da su losi, samo su prilagodjeni, ali ipak daleko od najboljih.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Ja koristim Gigabajt plocu vec tri godine ni jedan kvar ni jedan problem...Dok za Asus imam tonu primera od reklamacija pa do felericne prodate ploce :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H,
Dakle, to su 2 zla brata blizanca koji su pokrali svemirsku tehnologiju, a MSI je uznapredovao zato sto je provalio u njihove laboratorije i preuzeo gomilu neobjavljenih nacrta, i sad je on bad boy no:3
P.S. dobili smo odavno odgovor na pitanje kako je nastala MSI BIG BANG serija:
`Ko je ukrao moj eksplozivni svemirski modulator ??????`
Mora da je Marsovac iz crtanog filma radio za ASUS :D , pa je u znak postovanja nastala MARS serija proizvoda...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gigabyte overtaking ASUS in motherboard market
27.04.2013. 00:11
Od ljudi koje znam i koji poseduju racunare .. Svi imaju ASus .Dobar deo je vracao ,menjao a drugi bio uporan da zadrzi Asus.. Za gigabajt tvrdim da nema reklamacija u domenu koliko ima za Asus.Cujem da je danas problem da se reklamira asus.. Sto se tice Toyote ... ja ne preferiram japance ni malo .. ali tako slatko samara BMW,Mercedes,Adui,VW kao budale na gomili... Cela amerika ti vozi japance dobar deo EU (srbija striktno VW golf2 ) Tako da si dao los primer samo tako... Mene boli uvo za gigabajt msi i asus ..meni je bitno da nemam reklamacija i cimanja ..8800GT Asus sam reklamirao cekao 34 dana !!!!! a pre toga maticna crkla dan posle garancije .... Tako da sve najgore o ASusu mogu da pricam a kao sto vidis i stranci nemaju lepo misljenje toliko o njemu
:: Upravo si sam sebi uskocio u usta. Kada budes imao tonu Gigabyte proizvoda i uporedio sa tonom Asusovih proizvoda, shvatices u kakvoj si zabludi. Do tada, uzivaj u svom primerku Gigabyte. Gorepomenuti MSI je i dalje na najnizoj lestvici od sva tri proizvodjaca, ali oni su oduvek isli na nizu cenu na ustrub kvaliteta i to je moto firme. Gigabyte je oduvek hteo da se predstavi kao kvalitetni proizvodjac sa nesto nizom cenom... Ali to ne ide tako. Kod Asusa znas na cemu si. Kvalitet koliko i treba da kosta. Sto bi srbi rekli: `Koliko para, toliko muzike...` Meni je licno Gigabyte OK, ali da je bolji od Asusa... Realno, nema sanse. I da, Toyota prodaje najvise automobila na svetu... I sta to znaci? Da li je to odraz kvaliteta? Nije. Daleko od toga da su losi, samo su prilagodjeni, ali ipak daleko od najboljih :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: Ja koristim Gigabajt plocu vec tri godine ni jedan kvar ni jedan problem...Dok za Asus imam tonu primera od reklamacija pa do felericne prodate ploce :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gigabyte overtaking ASUS in motherboard market
27.04.2013. 00:14
status: user broj poruka: 9421
E, upravo zato i ne mozes da shvatis o cemu ti pricam, zato zaboravi i uzivaj u svom Gigabyte. Dobra je to ploca, veoma dobra. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Sto se tice Toyote ... ja ne preferiram japance ni malo .. ali tako slatko samara BMW,Mercedes,Adui,VW kao budale na gomili...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gigabyte overtaking ASUS in motherboard market
27.04.2013. 00:18
kako god svako uzima sta hoce za svoje pare ...Ti cepaj Asus ja cu Gigabyte i to je to.Ko zna mozda Msi mi pomuti racunicu jer stvarno su im ploce dobre i sto je najbitnije de cepaju po usima kao Asus a i realno nema problema sa reklamacijama
:: E, upravo zato i ne mozes da shvatis o cemu ti pricam, zato zaboravi i uzivaj u svom Gigabyte. Dobra je to ploca, veoma dobra :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: :: Sto se tice Toyote ... ja ne preferiram japance ni malo .. ali tako slatko samara BMW,Mercedes,Adui,VW kao budale na gomili...
... Video bi da sam napisao da je: `meni licno Gigabyte OK`, sto znaci da ga rado ugradujem u svoje racunare. Ali da je bolji od Asusa, nije i to je cinjenica. Kada biram plocu, biram je po zahtevima masine, tu mi nije bitno da li je Asus ili Gigabyte, vazno je samo da nje MSI :))) Ostalo su samo finese. Evro -dva gore dole u ceni ne pravi nikome razliku, ni meni ni kupcu.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
27.04.2013. 00:29
evo, opet si sam potvrdio, kazes da svi koje znas imaju ASUS, ok. Pa kazes da je dobar deo reklamiran, dobro. Pa onda kazes da TVRDIS (a ne znas) da GA ima manje reklamacija.. pa ti u stvari ne znas, niti si siguran u ovo sto pricas.. `cujem da je danas problem da se reklamira ASUS`.. ko ti rekao, drugar? Jel ti nije mozda palo na pamet da to moze da bude do dobavljaca/servisera/dilera, nekog tamo coveka koji se bavi reklamacijama, a ne direktno ASUS-a? Cekao si 34 dana, pa dobro, zasto to znaci da ne bi isto toliko dugo cekao za bilo koji drugi brand, ne kapiram ..? Otkud ti znas da li je to zbog ASUS-a, a ne do dobavljaca ili ne znam koga..? Vec nagadjas i dalje sam zakljucujes.. po kojoj osnovi..
Stranci ne mogu da pronadju i skinu drajver za 20min sa 50mb/ps..
:: Od ljudi koje znam i koji poseduju racunare .. Svi imaju ASus .Dobar deo je vracao ,menjao a drugi bio uporan da zadrzi Asus. :: Za gigabajt tvrdim da nema reklamacija u domenu koliko ima za Asus.Cujem da je danas problem da se reklamira asus.. :: Sto se tice Toyote ... ja ne preferiram japance ni malo .. ali tako slatko samara BMW,Mercedes,Adui,VW kao budale na gomili... Cela amerika ti vozi japance dobar deo EU (srbija striktno VW golf2 ) Tako da si dao los primer samo tako.. :: Mene boli uvo za gigabajt msi i asus ..meni je bitno da nemam reklamacija i cimanja ..8800GT Asus sam reklamirao cekao 34 dana !!!!! a pre toga maticna crkla dan posle garancije .... Tako da sve najgore o ASusu mogu da pricam a kao sto vidis i stranci nemaju lepo misljenje toliko o njem :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gigabyte overtaking ASUS in motherboard market
27.04.2013. 00:40
status: user broj poruka: 18472
Inace to se zove percepcija.. Kada se to nadoveze na kolicinu neznanja nastaje ovakav fenonen u vidu tvrdnji koje nemaju veze a ni dodirnih tacaka sa stvarnim svetom.
Sa istog aspekta gledista je i Sapphire vrh a AMD ili ti AMEDE je sam vrh vrhova.. Poredjenje Asusa i GA je isto kao kad poredis Apple sa Samsung (odnosi se na kvalitet ) Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Upravo si sam sebi uskocio u usta. Kada budes imao tonu Gigabyte proizvoda i uporedio sa tonom Asusovih proizvoda, shvatices u kakvoj si zabludi. Do tada, uzivaj u svom primerku Gigabyte. Gorepomenuti MSI je i dalje na najnizoj lestvici od sva tri proizvodjaca, ali oni su oduvek isli na nizu cenu na ustrub kvaliteta i to je moto firme. Gigabyte je oduvek hteo da se predstavi kao kvalitetni proizvodjac sa nesto nizom cenom... Ali to ne ide tako. Kod Asusa znas na cemu si. Kvalitet koliko i treba da kosta. Sto bi srbi rekli: `Koliko para, toliko muzike...` Meni je licno Gigabyte OK, ali da je bolji od Asusa... Realno, nema sanse. I da, Toyota prodaje najvise automobila na svetu... I sta to znaci? Da li je to odraz kvaliteta? Nije. Daleko od toga da su losi, samo su prilagodjeni, ali ipak daleko od najboljih :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: Ja koristim Gigabajt plocu vec tri godine ni jedan kvar ni jedan problem...Dok za Asus imam tonu primera od reklamacija pa do felericne prodate ploce :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gigabyte overtaking ASUS in motherboard market
27.04.2013. 00:41
Znam tacno koliko se sta prodaje u firmi de sam radio.I koliko ko ima reklamacija.. Da ne vole Msi to stoji sad zasto nemam pojma ali kotrlja se Asus se prodaje ko alva Gigabajt ga prati al po kvarovima Asus je lider.. Do koga je za reklamaciju zaista me zabole moj duze od 7 dana ne bi cekao veruj mi. Kad sam uzimao moju plocu pitao sam koji maximalni rok ako dodje do kvara rekli su 10 dana asus 45 MSi 45 .Tako da ostali su na nivou od pre iha ha godina... A sto ne citas kako su imali kvarove ? drzis se tog biosa ko pijan plota.. Nemoj pogresno da me shvatis ja bi uzeo Asus plocu i graficku kartu ali ako bi me zadesio opet maler kao pre 6 godina i jace neznam sta bi radio.... Ovako uze Safir za graficku kartu nikakve reklamacije cak probio garantni rok za 6 meseci ..Ploca ce sad 3 godine za par dana isto.... U ostalom ako se nekako docepam asusa i pocnem da ga koristim i bude sve uredu promenicu stav dotle tesko....
:: evo, opet si sam potvrdio, kazes da svi koje znas imaju ASUS, ok. Pa kazes da je dobar deo reklamiran, dobro. Pa onda kazes da TVRDIS (a ne znas) da GA ima manje reklamacija.. pa ti u stvari ne znas, niti si siguran u ovo sto pricas.. `cujem da je danas problem da se reklamira ASUS`.. ko ti rekao, drugar? Jel ti nije mozda palo na pamet da to moze da bude do dobavljaca/servisera/dilera, nekog tamo coveka koji se bavi reklamacijama, a ne direktno ASUS-a? Cekao si 34 dana, pa dobro, zasto to znaci da ne bi isto toliko dugo cekao za bilo koji drugi brand, ne kapiram ..? :: :: Stranci ne mogu da pronadju i skinu drajver za 20min sa 50mb/ps.. :: :: :: :: Od ljudi koje znam i koji poseduju racunare .. Svi imaju ASus .Dobar deo je vracao ,menjao a drugi bio uporan da zadrzi Asus. :: :: Za gigabajt tvrdim da nema reklamacija u domenu koliko ima za Asus.Cujem da je danas problem da se reklamira asus.. :: :: Sto se tice Toyote ... ja ne preferiram japance ni malo .. ali tako slatko samara BMW,Mercedes,Adui,VW kao budale na gomili... Cela amerika ti vozi japance dobar deo EU (srbija striktno VW golf2 ) Tako da si dao los primer samo tako.. :: :: Mene boli uvo za gigabajt msi i asus ..meni je bitno da nemam reklamacija i cimanja ..8800GT Asus sam reklamirao cekao 34 dana !!!!! a pre toga maticna crkla dan posle garancije .... Tako da sve najgore o ASusu mogu da pricam a kao sto vidis i stranci nemaju lepo misljenje toliko o njem :: :: :: ::
27.04.2013. 00:43
Sky nisi odgovorio na pitanja .... a javljas se opet na mesto gde stoji link i sve objasnjeno...UPS pa to te dirnulo....maticna ti je Asus :D :D
:: Inace to se zove percepcija. :: Kada se to nadoveze na kolicinu neznanj :: nastaje ovakav fenonen u vid :: tvrdnji koje nemaju veze a ni dodirnih tacak :: sa stvarnim svetom :: :: Sa istog aspekta gledista je i Sapphire vrh a AMD ili ti AMEDE j :: sam vrh vrhova. :: Poredjenje Asusa i GA je isto ka :: kad poredis Apple sa Samsung (odnosi se na kvalitet :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: Upravo si sam sebi uskocio u usta. Kada budes imao tonu Gigabyte proizvoda i uporedio sa tonom Asusovih proizvoda, shvatices u kakvoj si zabludi. Do tada, uzivaj u svom primerku Gigabyte. Gorepomenuti MSI je i dalje na najnizoj lestvici od sva tri proizvodjaca, ali oni su oduvek isli na nizu cenu na ustrub kvaliteta i to je moto firme. Gigabyte je oduvek hteo da se predstavi kao kvalitetni proizvodjac sa nesto nizom cenom... Ali to ne ide tako. Kod Asusa znas na cemu si. Kvalitet koliko i treba da kosta. Sto bi srbi rekli: `Koliko para, toliko muzike...` Meni je licno Gigabyte OK, ali da je bolji od Asusa... Realno, nema sanse. I da, Toyota prodaje najvise automobila na svetu... I sta to znaci? Da li je to odraz kvaliteta? Nije. Daleko od toga da su losi, samo su prilagodjeni, ali ipak daleko od najboljih :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: :: with Retina displa :: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: :: Turbo Boost up to 3.1GH :: :: 8GB 1600MHz memor :: :: 128GB flash storag :: :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: :: :: Ja koristim Gigabajt plocu vec tri godine ni jedan kvar ni jedan problem...Dok za Asus imam tonu primera od reklamacija pa do felericne prodate ploce :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H,
:: pre cu da uzmem da citam knjigu Nives Celsius nego te komentare.. :: :: :: :: :: :: A sto ne citas kako su imali kvarove ? drzis se tog biosa ko pijan plota. :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.