A zasto ne bi to i nije toliko losa memorija ja sam imao ddr400 Bolje mi je radio nego toliko hvaljeni kingston kingston samo pakuje tudje cipove dok PQI ih i proizvodi. Ali dodaj malo kinte kupi ddr2 667mhz mala je razlika u ceni a znaci.
Nije tacno, Kingston ima i svoje TSOP/uBGA chipove. Ja imam takve module na cijim chipovima pise Kingston (vrlo si retki, nekadasnja Apollo pakovanja) PQI nema liniju za prozivodnju, to je urbana legenda, vecina slicnih firmi samo lupe pecat na kineske ICove koje naruce iz par globalnih fabrika...ne uzimaj PQI. Uzmi proverene brandove...Kingmax, Kingston, Apacer nisu skupi...mozda par evra vise
- R a v e n L o r d -
:: A zasto ne bi to i nije toliko losa memorija ja sam imao ddr400 Bolje mi je radio nego toliko hvaljeni kingston kingston samo pakuje tudje cipove dok PQI ih i proizvodi :: Ali dodaj malo kinte kupi ddr2 667mhz mala je razlika u ceni a znaci. :: :: :: ::
od korisnika do korisnika......... meni je svaki pqi odlicno shljakao, na venice 939 2x512ddr400 pqi klok na 230mhz 1t stvarno su radile stabilno, jednom sam stavio samsung 2x512dr400 jedva su dogurale 220mhz 1t. I sada imam pqi 1gb ddr2 667 na x2 4000+ i za sada radi odlicno, stavicu jos jednu za koji dan. Sto se mene tice Pqi uopste nije krsh vec sasvim solidna firma koja daje onoliko koliko je za nju placeno ( ako ne i vise )
Po meni, ako kupujes VALUE varijantu nije bitno da li je pqi, kingston, kingmax, geil ili corsair,opet je ulazna kategorija, a ako kupujes jace varijante tek tada bi imalo smisla gledati koja je marka u pitanju..... mozda glupo poredjenje ali opel meriva moze da se meri sa mercedes A klasom, ali opel signum nikada ne moze da se poredi sa S klasom.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.