Imam problem oko grafičke, koji sam malopre skontao jer sam naišao do kuće posle par nedelja no life-a za knjigom :D
Primetio sam da je venitlator stalno na maksimumu, kao da sam opteretio komp nekom jakom igricom, pa je onda vent popizde, ali ja igram empire earth 1 i bivam većinu vremena na desktopu. Sestra, koja je prošlih nedelja stalno bila za ovim kompom kaže da se to odavno dešava (10ak dana otprilike), a ona nije palila ništa zahtevnije od google chrome
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Imam problem oko grafičke, koji sam malopre skontao jer sam naišao do kuće posle par nedelja no life-a za knjigom : :: :: Primetio sam da je venitlator stalno na maksimumu, kao da sam opteretio komp nekom jakom igricom, pa je onda vent popizde, ali ja igram empire earth 1 i bivam većinu vremena na desktopu. Sestra, koja je prošlih nedelja stalno bila za ovim kompom kaže da se to odavno dešava (10ak dana otprilike), a ona nije palila ništa zahtevnije od google chrome
Temperature kakve su? Vent gura RPM na maksimum, a celzijusi? Prašinčina? Pripali task manager pa prati šta se dešava pod haubom. Afterburner-om možeš, recimo, da mu `zaključaš` brzinu obrtaja, samo moraš da pratiš temperature... GoogleChrome sam po sebi nije sporan, ali može biti nešto što je svučeno preko istog.
:: Imam problem oko grafičke, koji sam malopre skontao jer sam naišao do kuće posle par nedelja no life-a za knjigom : :: :: Primetio sam da je venitlator stalno na maksimumu, kao da sam opteretio komp nekom jakom igricom, pa je onda vent popizde, ali ja igram empire earth 1 i bivam većinu vremena na desktopu. Sestra, koja je prošlih nedelja stalno bila za ovim kompom kaže da se to odavno dešava (10ak dana otprilike), a ona nije palila ništa zahtevnije od google chrome
Imao sam isti problem. Ventilator je bio stlano fiksiran na 100%. Nij imalo sanse da se smanji borj obrtaja. A tek kad se porkene nesto zahtevnije onda se bukvalno dere. Temperature su bile preko 70 u IDE laod 95-100C. Skini Malwarebytes Anti-Malware pusti da skeniras. Milsim da ce tir esiti problem ali ja bi odradio i sistem! Za svaki slucaj!
Malwarebytes Anti-Malware, samo sa njim ne vidig a ni ejdan drugi antivirus. A pogledaj nesto sto nije stanadrno u taskmanager. AMD x6 1090T 3.9 OC Cooler Master 212 EVO MSI 870A 54G Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 MSI 6850 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati
:: pokušaću i sa malwarebytes kasnije, ako ne pomogne, još jednom sam pokrenuo no :: :: u task manageru je bio neki fajl sa image name, neki brojevi i description isto neki brojevi, sad ga nema, al problem i dalje postoj :: :: sve ću uraditi, samo da ne moram ponovo da reinstaliram win : :: :: ::
Koliko vidim obican si kucni korisnik, sta je problem da ubijes C particiju za pola sata i udaris svez cist windows, i za pola sata instaliras te programcice koje koristis?
:: Ventilator arlauce na max obrtajima do granice raspadanja, cuje se ko mlazni avion garant, i tako 10 dana... :: :: Nema veze radi fejs i ostale gluposti, :: nema potrebe da ikome bilo sta kazem, opusteno.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.