Sastavljam masinu i od postojecih komponenti imam Radeon 7870 i CorsairHX520 napajanje, da li ce ovo napajanje biti dovoljno za FX 8320 procesor? Ne planiram nista da klokujem, ali se vecinu vremena bavim programima gde ce procesor koristi vise ako ne i sva jezgra?
Odlicno napajanje..Unutra je cist Seasonic..Imao sam i njega i HX620. Taj HX520 izbacuje i vise od deklarisane vrednosti ali kad dodje do opterecenja od 80% vec postaje jako bucno i dosta se greje to napajanje. Za def bi trebalo da gura bez problema ..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ostace ti barem 50w rezerve u worst case scenariju , a ne verujem da ce ti masina sve vreme gaziti 100% opterecenja... Sve je u najboljem redu, vozi i uzivaj :)
Bice dovoljno, imao sam HX520W napajanje, extra, ako te svrbi dzep ti ga menjaj.
:: Sastavljam masinu i od postojecih komponenti imam Radeon 7870 i CorsairHX520 napajanje, da li ce ovo napajanje biti dovoljno za FX 8320 procesor? Ne planiram nista da klokujem, ali se vecinu vremena bavim programima gde ce procesor koristi vise ako ne i sva jezgra ::
To napajanje ima single-rail, i mislim da ima oko 40a na 12v.
Ne brini nista, sem ako ne planiras da guras 2x gtx680 i FX8350.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Sastavljam masinu i od postojecih komponenti imam Radeon 7870 i CorsairHX520 napajanje, da li ce ovo napajanje biti dovoljno za FX 8320 procesor? Ne planiram nista da klokujem, ali se vecinu vremena bavim programima gde ce procesor koristi vise ako ne i sva jezgra ::
ako budes prodavao to napajanje, javi se prvo meni
:: Corsair HX520 jeste vrh sto se stabilnosti i kvaliteta tice, samo se plasim da ne bude na granici, gde mogu nastati problemi.. :: Hvala ljudi :: :: ::
Pojavice se Haswell, a jedino sto AMD moze jeste da snizi cene postojecim proizvodima, jer na planu performansi objektivno jos neko vreme nece imati adekvatan odgovor. Morace i nasi prodavci malo da slabije udaraju po cenovniku...
:: Odakle informacija da ce da im spustaju cene kod nas :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Pa zar nije uvek tako bilo, amd(recimo) najavi pad cena, kad se to desi, i kod nas nakon kraceg vremena spuste cene, ne srazmerno :) al` cene nesto oslabe. Kako god rekose krajem aprila pa da vidimo. Ja to cekam zbog 8320, necu valjda morati da uzimam `onaj` fx6300 :)
:: Odakle informacija da ce da im spustaju cene kod nas :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Biti jeftin toliko da AMD spusta opet cene. Kapiram da ce biti na istoj cenovnoj lestvici kao i prepeceni Ivica, da ne kazem Shljivica. :) A veleprodajne cene su daleko nize od maloprodajnih. Zasto bih primera radi, ja snizio cenu nekog proizvoda u svojoj maloprodaji da bi recimo Dexter kupio dildo za 170e kad ce doci Sale i kupice taj isti dildo za 200e sto je inace i maloprodajna cena. :) Neke maloprodaje se bukvalno sprdaju sa cenama, ujutru je jedna cena, a popodne druga, pa ko ima taj ce i platiti, ko nema, jbga, cena je ta koja stoji, hoces-hoces, neces-neces. Pogledajte samo sto se reklamacija i garancije tice, kakvim se sve jeftinim trikovima sluze pojedine radnje, samo da ne bi uvazili garanciju i ako su obavezni u slucaju da pomenuti proizvod zakaze dok je u garanciji.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.