gilejv kada upalim komp treba mu oko 2 min. da udje u windows i posle sve radi kako treba. kada restartujem komp tada u windows udje za nekih 15 sekundi, ali ako ga ugasim pri ponovnom ulasku moram da cekam poet 2 min. Reinstalirao sam sistem pre nekih 10 dana. Drugi problem je dvd-rw nec 3540. Ubacim verbatim dvd disk sa mp3 fajlovima i on kaze da je disk prazan, zatim ubacim drugi verbatimov disk takodje sa mp3 fajlovima i uredno cita!Probao sam oba diska kod drugara i sve je ok! amd athlon 2200+ socket a msi via kt4v 2x256mb ncp napajanje krs od 300w samsung 80 gb geforce mx 440 i pomenuti nec hvala
:: kada restartujem komp tada u windows udje za nekih 15 sekundi, ali ako ga ugasim pri ponovnom ulasku moram da cekam poet 2 min. Reinstalirao sam sistem pre nekih 10 dana.:
15 sekundi na toj masini??? Jesi li siguran da ga restartujes ili uradis LOG OFF. Uostalom, pokusaj da pronadjes neki program koji prati sta se sve BOOTuje (ja koristim RegCleaner u kom ima i ta mogucnost) pa iskljuci sve sto mislis da je nepotrebno. Uvek kad instaliras masinu neki programi podizu se zajedno sa windows-om i time zagusuju start, a u principu ti ne trebaju (pogotovo neki delovi Acrobat Reader-a...).
:: Drugi problem je dvd-rw nec 3540. Ubacim verbatim dvd disk sa mp3 fajlovima i on kaze da je disk prazan, zatim ubacim drugi verbatimov disk takodje sa mp3 fajlovima i uredno cita!Probao sam oba diska kod drugara i sve je ok!:
Pa, sam si naveo problem. NEC rezaci su prava katastrofa. Znam ljude koji su na njima narezali nesto da bi, kada taj dvd vrate nazad u rezac odmah po rezanju, uopste ne bi procitao da ima nesto na njima. Da sam na tvom mestu, kupio bih novi DVD-RW, a od tog bi lepo povadio sve delove i napravio kutijicu u kojoj se drze srafcici ili neke druge sitnice, jer nizasta drugo ne vredi.
The Sysinternals web site was created in 1996 by Mark Russinovich and Bryce Cogswell to host their advanced system utilities and technical information. Microsoft acquired Sysinternals in July, 2006.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.