odneo sam je u alti servis na savskom nasipu.Plocu su primili preko serijskog broja i dali mi potvrdu danas posle 10 dana je ustanovljeno da je ploca 100% mrtva.Sad je poblem u sledecem racun i garancija su ostali u vikendici 200km udaljenoj za koju je komp bio namenjem.Niko nece ici pre leta narocito ne ja jer sam po ceo dan na poslu ili faksu. Problem je u sledecem sto neki njihovi menadzeri sada vecaju da li ce mi dati ako imaju adekvatnu zamenu u svom servisu ili me poslati u kozjacku a tamo mi nece uvaziti njihovu potvrdu bez racuna WTF?Sta sad da radim kaze serviser njihovo je samo da ustsanove kvar ali ne i da zamene ako nemaju na koju foru da dodjem do ploce.Da li je neko uspeo bez garancije da dobije novo u zameni preko serijskog broja da stvar bude jos i smesnija alti je uvoznik :(
Serviseri koji rade u firmama koje uvoze komponente, koje im se vrate na reklamaciju, ako hoce mogu da zamene deo samo na osnovu serijskog broja koji bar kod citacima ucitavaju kad deo napusta veleprodajni magacin i tad unose datum kad je izdat iz magacina i kom distributeru ili maloprodaji... Nije svuda isto ali sam kod dva domaca uvoznika relativno lako i brzo resio reklamacije x puta... Da napomenem da stvari mnogo olaksava posedovanje originalne ambalaze proizvoda koji se reklamira...
da li je i koliko bolja od moje 870-c45? dobio sam je u univerzalnoj msi kutiji sa limcicem i drajverima.i ima blanko listic od 36 meseci garancije bez datuma samo sa pecatomznaci li to da ja na nju imam novu full garanciju?
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: dali mi ovu :: :: :: http://www.msi.com/product/mb/870S-G46.htm :: :: :: da li je i koliko bolja od moje 870-c45 :: dobio sam je u univerzalnoj msi kutiji sa limcicem i drajverima.i ima blanko listic od 36 meseci garancije bez datuma samo sa pecatomznaci li to da ja na nju imam novu full garanciju?
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.