jesta da su serije Platinum i Diamond bolje, ali begaj od njega. Taj Asus nije nista posebno (MSI jeste na oko kvalitetniji ali nikada ga ne bih uzeo), bolje dodaj 50e i uzmi neku lux varijantu (npr MVP Deluxe). Neki GA i Abit takodje...
Ja imam M2R32-MVP i prezadovoljan sam plocom. Kupio sam je prosle godine i radi kao sat. Na njoj sada drzim x2 3600+ (Brisbane) koji je oc na 2800MHz i nijednom mi nije zabola. Pre sam drzao x2 3600+ (Windsor) koji je radio na 2500MHz takodje bez blokiranja. Crossfire sam probao kada sam kupio plocu ali sam to uradio samo da vidim kako radi. Ja bih ti preporucio plocu ali se dobro raspitaj mozda su se u medjuvremenu pojavili neki bolji modeli posto je proslo vec dosta vremena od kada se M2R32 pojavila. Jos samo da napomenem da je ploca dosta racionalniji potrosac struje od odgovarajucih nforce resenja. pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.