Svaki program prikazuje razlicite temperature, u biosu za cpu jednaka je onome sto prikazuje everest ali pajpovi na hladnjaku i sama baza kulera je hladna (preterao bi da kazem mlaka), dakle sledeca slika govori hiljadu reci:
Iz licnog iskustva speedfan mi je davao najpreciznije temperature,bar od tih programa koje korsitis svaki dan a ne tipa one u prime temp sto daje dok stresiras masinu. Inteli5-3570k@3,4GHzCMStorm EnforcerASUSMaximus V GeneMSIGTX660Ti PE OCPatriotIEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler MasterM2 Silent Pro 620WIntel
Imao sam ja pre koju godinu problem sa Bartonom 2500+ cija je temp isla i do 82-3 stepena a na hladnjaku si opusteno mogao sah da igras, bez bojazni da se istope figure... Jedino pravo merilo bi bilo da zavuces prst izmedju paste i hladnjaka ali sumnjam da imas toliko tanke prste. Elem kad vec pomenuh pastu, ako je nisi skoro menjao (2,3...x) godine slobodno `podmazi` ponovo, pasce temperature za koji stepen sigurno .)
A jeltaj cpu ima offset oko 15c kao i 1055t recimo?Ja sam na moj fx 6100 stavljao offset jer su u amd sjebali nesto sa senzorima pa je t serija i fx davala tem manje za 15 c otp.
Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
:: Cpu ti je na 51c a prema Everestu 48c :: Najmerodavniji ti je BIOS, koju plocu imas :: :: (samo mi nemoj reci da je gigashit x :: ::
Sinan Sakic - Ja nemam vise kome da verujem SASA KOVACEVIC - Kome da verujem HALID BEŠLIĆ - Nikom više ne vjerujem ja BAJAGA I INSTRUKTORI-VERUJEM NE VERUJEM Semsa Suljakovic - Ne vjerujem nikom vise Tropico Band feat. Dzenan Loncarevic - Veruj bratu svome
itd itd....
:D
ASUS M5A78L ATHLON II X3 455 -> PHENOM B55 W/O L3 + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS
Ali slobodno veruj da ti je temp cpu oko 50c.Ipak je to cpu od cini mi se 95w(OC verovatno i 125w) 4 jezgra pod 1.4v sto znaci da nije u idle cim ti tu cita vcore 1.39v?
Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.