Na prvom Win7 x64 kilavi ko lud a na drugom leti ko BMW M5?
Sta je toliko razlicito osim sto ovaj prvi radi na DDR2 memoriji? Da im bemje vise terma u ckupi sa apdejtovima, posle svakog apdejta (tj. gomile koja se instalira odjedared) mi komp sve kilavije radi...
Pa jel mora svako da fura i3/i5/i7 da bi mu osnova osnove odnosno OS radio kako treba?
Dobro, ne kilavi u smislu da nonstop kilavi, nego na samom pocetku nakon jelte `dizanja` malo se iskilavi a posle leti i na njemu, dok na ovom drugom (jacem?) kompu mozes odma da radis, da otvaras programe itd... Na oba je sve isto dakle dize se Kaspersky PURE, AIDA i to je sve od startup programa, SATA II hardovi, ama identicno sve osim procesora ploce i memorije... I ajde, grafike, mada to veze nema s pitanje`m...
To sto su hardovi isti ne znaci da ovaj drugi radi perfektno...
Za realno poredjenje, ubacis ssd u jedan, pa u drugi,pa ces videti tu malu razliku ...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.
:: Dobro, ne kilavi u smislu da nonstop kilavi, nego na samom pocetku nakon jelte `dizanja` malo se iskilavi a posle leti i na njemu, dok na ovom drugom (jacem?) kompu mozes odma da radis, da otvaras programe itd... Na oba je sve isto dakle dize se Kaspersky PURE, AIDA i to je sve od startup programa, SATA II hardovi, ama identicno sve osim procesora ploce i memorije... I ajde, grafike, mada to veze nema s pitanje`m.. :: :: ::
Pa sta mi znace SSD-ovi kad su SATA2 ploce u oba kompa, i ne bih dobio nista osim sto bi se windows dizao 7x brze, a i ovako se dize relativno brzo, tako da nedju da bacam pare na gluposti koje jos nisu posteno ni zazivele... Osim kod nekih koji misle da vredi dati 100 eur za 64 gb prostora, po meni je to krajnje suludo, bla bla, elem moje pitanje je sta to ima u i3 procesoru toliko napredno u odnosu na e7300, cak i klokovi su im maltene isti, dobro ne bas ali nije neka nebo-zemlja razlika... Na i3 platformi daleko brze radi SVE od pocetka od kako udje u sistem, dok na ovom treba da se popriceka jedno minut da se `zagreje` pa tek onda moze da se `vozi` ... Bem li ga, mozda sam glup...
Samo mi reci, ko te je to slagao da SSD radi iskljucivo dobro sa SATA 3?
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Pa sta mi znace SSD-ovi kad su SATA2 ploce u oba kompa, i ne bih dobio nista osim sto bi se windows dizao 7x brze, a i ovako se dize relativno brzo, tako da nedju da bacam pare na gluposti koje jos nisu posteno ni zazivele... Osim kod nekih koji misle da vredi dati 100 eur za 64 gb prostora, po meni je to krajnje suludo, bla bla, elem moje pitanje je sta to ima u i3 procesoru toliko napredno u odnosu na e7300, cak i klokovi su im maltene isti, dobro ne bas ali nije neka nebo-zemlja razlika... Na i3 platformi daleko brze radi SVE od pocetka od kako udje u sistem, dok na ovom treba da se popriceka jedno minut da se `zagreje` pa tek onda moze da se `vozi` ... Bem li ga, mozda sam glup.. :: :: ::
pa skoro da nista nije razlika osim sto i3 ima 2core x 2 core(ht) sto je noviji i ima instrukcija zilion koje vremesni exxx nema . . . . .malo koji nanometar manje.... i tako....sve u svemu kao Mercedes 190 i E 250 http://www.youtube.com/watch?v=IomxvOTf-So&feature=related
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.