Pa pazi DFI su dosta snazne i kvakitetne ploche . ... Mada nisi Specifirao koji uzimas . .. . . . . Mada po mom mishljenju tj iskustvu josh mi se niko nije zalio na DFI-a U svakom sluchaju neces pogresiti . . . . ali ces je zato dobro platiti :D Pozdrav
Vrlo solidne, pogotovo su bile zanimljive one LAN PARTY serije, koje su bile dobre ako imas providnu stranu kucista. Inace, buraz i ja imamo vec treci-cetvrti-peti komp od 1997 i ja preferiram ASUS ploce (sve su sjajno radile za svoje vreme) a moj bata samo GigaByte i takodje su fenomenalno obavljale posao. Uglavnom, ne bih ti preporucio da biras nesto van kruga ASUS, GigaByte, DFI...pa i MSI.
:: :: nameravam da pazarim DFI ploca zanima me koju ocenu vi dajete :: unapred zamhvaljuje
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.