Ne vidim tu ništa zanimljivo, najobičnija s478 ploča. Takvih, a i boljih, imaš koliko hoćeš po oglsima. Ako pod ovim `zanimljivo` misliš na pomenuta 2 procesora, odma da znaš da je lik lupio za medalju. Nema tu nikakvog integrisanog procesora, klasičan južni i severni most i to je sve.
EDIT @Zdebeli Koja crna serverska ploča? Jesi li je pogledao na šta liči? Dečko se izlupetao za diplomu. Ne samo da nije serverska nego je u pitanju jedna od najsiromašnijih s478 modela. U pitanju je PC CHIPS M906HLU.
Zajebavao sam se zato što je napisao da ima dva procesora. Mislio sam da je očigledno.
:: Ne vidim tu ništa zanimljivo, najobičnija s478 ploča. Takvih, a i boljih, imaš koliko hoćeš po oglsima. Ako pod ovim `zanimljivo` misliš na pomenuta 2 procesora, odma da znaš da je lik lupio za medalju. Nema tu nikakvog integrisanog procesora, klasičan južni i severni most i to je sve :: :: :: :: :: Razmisljam se da je kupim,sta vi kazete???:- :: :: :: :: http://tinyurl.com/cylnzf :: :: EDI :: @Zdebel :: Koja crna serverska ploča? Jesi li je pogledao na šta liči? Dečko se izlupetao za diplomu. Ne samo da nije serverska nego je u pitanju jedna od najsiromašnijih s478 modela. U pitanju je PC CHIPS M906HLU.
Ne car nego kralj!! I na kraju sjajna izjava: `Ako Vas jos nesto zanima pitajte` neka mejstore, ne moramo više ništa da pitamo. Sve si nam rekao! :: :: I grafika u neispitanom stanju jer nema drajvere.CAR
Sto se tice zamena moze za razno, ali najbolje bi bilo da budu delovi za bicikli
08.03.2013. 06:42
status: user broj poruka: 10998
Mozda bi mu bilo uputno da kontaktira VinVin-a, da menja za zimske gume, za bicikl...Ili koorton, nov, ali u neispitanom stanju... - - - - - - - - - ``prodajem koorton, upotrebljavan (vise puta), opran, u neispitanom stanju (partnerke mi jos nisu zatrudnele)...``
Neverovatno koljiko ljudi čita ovde o stvarima koje prodaju. Kad bi samo hteli da iz toga nešto nauče a ne da lupaju po oglasima `ki po talambasi`. Toliko puta nestanu neki glupi oglasi čim neko ovde komentariše o njima. Verovatno ima puno `stealth` korisnika.
Nego,kako ide u Mramorak? Lepo tamo,bila mi žena sa firmom u Mramorak na sajam tehnike i novih naučnih dostignuća.
toto je piča,ja tam domov...
:: :: :: :: @Dexter Oglas je i dalje aktuelan pogledaj KP,jurio sam neku plocu pa naleteo na taj,a inace sam iz Mramorka ne iz sta ti ja znam gde vec.pozdrav
Milina,pescara cist vazduh,pravo mesto za odmor. Mozda sam i upoznao tvoju zenu ako je bila na sajmu :-)
:: :: Nego,kako ide u Mramorak :: Lepo tamo,bila mi žena sa firmom u Mramorak na sajam tehnike i novih naučnih dostignuća :: :: toto je piča,ja tam domov.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: @Dexter Oglas je i dalje aktuelan pogledaj KP,jurio sam neku plocu pa naleteo na taj,a inace sam iz Mramorka ne iz sta ti ja znam gde vec.pozdrav
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.