Nikada nisam dirao nesto po biosu (osim boot DVD-a zbog dizanja sistema), pa da pitam ovde strucnije ljude od mene. Imam doticnu Asus P8P67 maticnu plocu sve je na default vrednosti, tj nisam nista dirao od kad je kupljena. Ali asus logo mi se pojavljuje dva puta, pa sam na asus-ovom sajtu video reshenje, a to je da u boot sekciji u opciji ROM messages izaberem keep current (dok je po default-u izabrana opcija force bios). Da li bi ovo smeo da promenim (bez stetnih posledica) i da li ce mi windows 7 normalno funkcionisati posle toga?
Full Screen Logo > disabled Onda se nece pojavljivati ni jedan,ako je to bila tvoja zelja. U svakom slucaju ja tu glupu opciju isklucujem uvek,kad god pakujem novi racunar.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.