Imam skoro isti proc. kao tvoj x2 4800+ 2.5ghz 65nm, isto brisbane na ploci opet skoro istoj :) ga-m590sli s4 i sve radi odlicno, nemaju nesuglasica :) ...radna temp. proc. je oko 38-40c, 45-6 c u punom opterecenju (box kuler)...sto se tice stabilnosti nemam nikakvih problema, tako da su iskustva za sada pozitivna :) ...tvoja kombinacija bi trebalo isto da funkcionise bez problema. Poz
...uvek je bilo i ostace, novije je bolje, ali ako vec imas mogucnosti, potrazi, a sigurno ces naci 4000+ X2 sa 2x 1MB L2 cache-a, i jezgrom na 2.0GHz, mnogo ce ti vise znaciti i bice brzi od doticnog! Kod procesora mnogo vise znaci L2 cache nego GHz, pogledaj pod komponentama... to je moj predlog!
:: ...uvek je bilo i ostace, novije je bolje, ali ako vec imas mogucnosti, potrazi, a sigurno ces naci 4000+ X2 sa 2x 1MB L2 cache-a, i jezgrom na 2.0GHz, mnogo ce ti vise znaciti i bice brzi od doticnog! Kod procesora mnogo vise znaci L2 cache nego GHz, pogledaj pod komponentama... to je moj predlog ::
Kolikom sam uspeo na brzinu pogledati nema u prodaji procesora sa 1M L2. prvi sa 1M je 4400+ sa istim jezgrom kao i ovaj. Ako zanas gde iima molim te ostavi link ...
..tek sam sad obratio paznju na plocu, ako je jos nisi kupio, bilo bi dobro da uzmes barem neku sa nForce 570Ultra cipsetom, jer taj 550 je, bukvalno, zastareo kad je i izasao!
@ io62s, 590 i 550 su kao nebo i zemlja! Prosto se ne mogu porediti!
...nadji bilo koji 570Ulta cipset, to ti je moj predlog, nebitno da li je SLI ili ne, jer 570 kosta nekih 40-80⬠manje od 590 a sa jednom GFX karticom je `skoro` isti kao 590!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.