maticna je s754 MSI K8MM3 NA NJOJ JE SEMPRON 3000+ KOJI RADI NA 1.8GHZ...CILJ MI JE DA GA KLOKNEM NA 2.2GHZ,TOLIKO MOZE SIGURNO,ALI NEMA NI JEDNE OPCIJE U BIOSU ZA TO,SVE SAM SATIMA PREGLEDAO....DA LI POSTOJI NEKI PROGRAM KOJI MI NA TOJ PLOCI MOZE KLOKOVATI PROCESOR IZ WINDOWSA....ZNAM DA CETE RECI NEMA SVRHE TO KLOKOVATI,ALI TAMAN TIH 400 MHZ KOJE DOBIJEM CE MI OMOGUJCITI DA DOBIJEM ONO STO ZELIM.....NE MORA DIZANJE VOLTAZE,SVAKIAMD IDE 400MHZ GORE BEZ DIRANJA VOLTAZE.......
Da, to uglavnom važi za novije procesore, ne za baš za sve procesore s754. Čak i ako uspeš da podigneš fsb, šanse da posle tolikko godina ostane na tom taktu su realno male. Eventualni dobitak od 400MHz bi bio evidentan u vremenu kad je taj procesor bio aktuelan. Ne danas, kad je minimalni hardverski nivo daleko iznad tog.
:: maticna je s754 MSI K8MM3 NA NJOJ JE SEMPRON 3000+ KOJI RADI NA 1.8GHZ...CILJ MI JE DA GA KLOKNEM NA 2.2GHZ,TOLIKO MOZE SIGURNO,ALI NEMA NI JEDNE OPCIJE U BIOSU ZA TO,SVE SAM SATIMA PREGLEDAO....DA LI POSTOJI NEKI PROGRAM KOJI MI NA TOJ PLOCI MOZE KLOKOVATI PROCESOR IZ WINDOWSA....ZNAM DA CETE RECI NEMA SVRHE TO KLOKOVATI,ALI TAMAN TIH 400 MHZ KOJE DOBIJEM CE MI OMOGUJCITI DA DOBIJEM ONO STO ZELIM.....NE MORA DIZANJE VOLTAZE,SVAKIAMD IDE 400MHZ GORE BEZ DIRANJA VOLTAZE...... ::
MAAAALOOOOO secne kod nekog klipa na tjubu do neke razumne rezolucije 480,ali bukvalno 2-3 puta u toku spota na sekund,ali me to nervira,mislim da bi mu tih 400 mhz pomoglo da ne secne ni tih sekund -dva.... a gde u biosu postoji opcija za dizanje fsb-a??? ja je nisam nasao sve sam pretrazio....
Moras da imas opciju FSB, ona ti stoji na 100 MHz. Ako, ali ako kojim slucajem nemas, a imas Award BIOS koji je plavi ekran podeljen na 2 dela., drzi ctrl+shift i pritisni F1, dobices dodatnu opciju.
U nekoj od opcija, pa pod opciji. Obicno je CPU nesto.
:: MAAAALOOOOO secne kod nekog klipa na tjubu do neke razumne rezolucije 480,ali bukvalno 2-3 puta u toku spota na sekund,ali me to nervira,mislim da bi mu tih 400 mhz pomoglo da ne secne ni tih sekund -dva.... a gde u biosu postoji opcija za dizanje fsb-a??? ja je nisam nasao sve sam pretrazio... :: :: ::
ni jedan od datih i pomenutih programa nije uspeo iz wina da ga klokne....pa pomiricu se sa gledanjem kvaliteta klipova u 360,baem nije 240 ko oni sa Intel celerabos procesorima sto muku muce sa jutjubom,jedva gledaju i 240 bez seckanja:)))))
Si probao, cisto radi reda, da skines neki od klipova i da pustis u VLC-u ili nekom programu koji podrzava flv?
:: ni jedan od datih i pomenutih programa nije uspeo iz wina da ga klokne....pa pomiricu se sa gledanjem kvaliteta klipova u 360,baem nije 240 ko oni sa Intel celerabos procesorima sto muku muce sa jutjubom,jedva gledaju i 240 bez seckanja:)))) :: :: ::
pa nisam probao,ali to bi pustilo garantovano kad bi skinuo pa pustio u nekom plejeru,mada nije fora skidati pa pustati,fora je gledati direkt sa tjuba.....neka onda,nek radi lagano na 360,i to je neka zlatna sredina i sto se tice slike i sto se tice zvuka:)))))
:: Si probao, cisto radi reda, da skines neki od klipova i da pustis u VLC-u ili nekom programu koji podrzava flv :: :: :: ni jedan od datih i pomenutih programa nije uspeo iz wina da ga klokne....pa pomiricu se sa gledanjem kvaliteta klipova u 360,baem nije 240 ko oni sa Intel celerabos procesorima sto muku muce sa jutjubom,jedva gledaju i 240 bez seckanja:)))) :: :: :: :: :: ::
Skini flash player 11.3 i bilo koji chrome, udji u chrome:plugins i iskljuci xxxx pepflash opciju u detaljima za flash player. Resetuj browser i flash ce poleteti. Poz
:: pa nisam probao,ali to bi pustilo garantovano kad bi skinuo pa pustio u nekom plejeru,mada nije fora skidati pa pustati,fora je gledati direkt sa tjuba.....neka onda,nek radi lagano na 360,i to je neka zlatna sredina i sto se tice slike i sto se tice zvuka:)))) :: :: :: :: Si probao, cisto radi reda, da skines neki od klipova i da pustis u VLC-u ili nekom programu koji podrzava flv :: :: :: :: :: ni jedan od datih i pomenutih programa nije uspeo iz wina da ga klokne....pa pomiricu se sa gledanjem kvaliteta klipova u 360,baem nije 240 ko oni sa Intel celerabos procesorima sto muku muce sa jutjubom,jedva gledaju i 240 bez seckanja:)))) :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.