Nema tu mnogo sta da se racuna.Ljudi kupuju mnogo skuplja napajanja a nemaju za to potrebe.Bilo koje od 3500-4000 ima da ti zavrsi poso.Gledaj da je sa sto vecom garancijom.
Mislio sam mu predloziti, ali koliko vidim kod nas su poskupela, ili se meni samo cini? Uglavnom ako zelis kvalitet, a da cijena nije presudna, onda Seasonic. Enermax i sl. na nasem trzistu nisu prisutna.
Naravo da ce stati. Uz kuciste dolaze 4x120mm svetleca ventilatora, tako da se ventilatori ne moraju dokupljivati. Postoje odredjene i mane: mislim da nema USB3.0 na prednjem panelu, sirina mu je oko 19cm tako da moze biti problema sa vecim CPU kulerima, zbog sirine je teze srediti kablove, mislim da nema mogucnost montaze bocnog ventilatora, bilo bi dobro da je nosac za 3.5` uredjaje rotiran za 90 stepeni... Ako pogledamo cijenu i konkurenciju, onda je ok, vecina ih ima slicne nedostatke.
Moja preporuka je da pogledas neki kuler za CPU, box kuler je prilicno los.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.