Ah, pa da: MS Paint otprilike i predstavlja gornju granicu tvoga iskustva...
26.01.2013. 22:57
status: user broj poruka: 10998
u rukovanju programima za editovanje slike...
Logican potez jednog crvenog tića, crvenguzića.
Iako, da priznamo: moguće je taj rezultat ostvariti ovim tvojim osakaćenim procesorom (škart preostao od 4-jezgarne serije). Potrebno je samo podići mu napon napajanja na 2V, otkljucati dodatna 3 jezgra i 4 level cache...
E pa ovo ti nije bilo fer, Sky-e! Zasto nisi, poput SuperAca (da yebe oca!)...
27.01.2013. 01:31
status: user broj poruka: 10998
upotrebio Paint i onu prvu cifru pretvorio u ``1``? Taman je Peki bio izjavio da sam ja najjaci... Nista, moracu i ja da otkljucavam jezgra...kako ono bese?...aha, mastiljava olovka...da vidimo, da vidimo..spajamo 35-ti i 127-i pin...nece...cek` da probamo sa tecnim metalom...skidamo jedno ``olovo`` sa pecaljke i rastapamo ga u praznoj konzervi ... nece! Jao, pa sad sam se setio - tu olovku i olovnu stanglu dobijaju crvenguzice, kao ``bundled hardware`` a moga CPU-a je pravio Intel...
Inace ovo kurcenja vec prelazi u patologiju... sve u fazonu dal si dao tih 25-300E uzalud, onda odradis test pa vidis koliki ti je SKOR i onda ti kao lakne ipak nije za DZ babcen novac, a onda ponovo vidis klince koji se igraju na dva do tri puta slabijim makinama i deru te kako
Pa naravno, ko KENGURA...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: upotrebio Paint i onu prvu cifru pretvorio u ``1``? Taman je Peki bio izjavio da sam ja najjaci.. :: Nista, moracu i ja da otkljucavam jezgra...kako ono bese?...aha, mastiljava olovka...da vidimo, da vidimo..spajamo 35-ti i 127-i pin...nece...cek` da probamo sa tecnim metalom...skidamo jedno ``olovo`` sa pecaljke i rastapamo ga u praznoj konzervi ... nece! :: Jao, pa sad sam se setio - tu olovku i olovnu stanglu dobijaju crvenguzice, kao ``bundled hardware`` a moga CPU-a je pravio Intel.. :: :: ::
u igricama ide oko 45-50, a u fullu ide do 60 najvise(prema real temp). idle ~30 u svakom slucaju sam prezadovoljan sa kulerom...nebih ga menjao ni za sta iskreno, a platio ga nesto malo pre 2 godine. ali pazi - ovo su temperature na 4.2ghz, neznam kakve su na stock jer ga nikada tako ne drzim(i tako sam spusta na 1.6ghz kada je idle ili malo % rada) ali ukoliko se secam kad sam tek uzeo kuler i cpu bilo je negde oko 25 idle.
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.