Da skratim, kumic mi je dobio novu maticnu u zamenu za staru koja je riknula(u garanciji) i kaze mi da od kad ju je turio, stavio nov win i drivere, sve je ok ali nikako ne moze da pici igre na net-u.
Kaze samo mu ide ono connecting, e sada posto ja nikada nisam igrao on line, da priuptiam iskusnije po tom pitanju za savet...
Naravno ako je samo kopirao igre, ili ostavio sa proslog sistema, neka obrise config.ini i slicno. Ovo pada u vodu ukoliko je config bio u My documants.
Klinac je pre izvesnog vremena instalirao nekog tom klensija... I snimim ga ja da mi svako mali nesto instalira, konkretno je svaki put pre početka igranja kao ponovo instalirao igru... Odjebem ga ja jednom za igranje obrišem igru i stavim ga na led par dana. Instaliram je ja ponovo i pozovem ga da se uloguje kad ono sve radi. Proveri da li je kumašin instalirao igre posle reinstalacije sistema.
To je jedino što mi pada na pamet pored one osnovne da li jr net pass dobar, možda ga jebe caps lock...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Da skratim, kumic mi je dobio novu maticnu u zamenu za staru koja je riknula(u garanciji) i kaze mi da od kad ju je turio, stavio nov win i drivere, sve je ok ali nikako ne moze da pici igre na net-u :: :: Kaze samo mu ide ono connecting, e sada posto ja nikada nisam igrao on line, da priuptiam iskusnije po tom pitanju za savet.. :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/n7hk7-XMXG :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
Meni je na primer AVG trazio da dopustim nekim igricama pristup internetu. Dok sam igrao COD4 ili CS-Source i jos par igara morao sam prvo u avg-u da dopustim pristup netu.
:: Meni je na primer AVG trazio da dopustim nekim igricama pristup internetu :: Dok sam igrao COD4 ili CS-Source i jos par igara morao sam prvo u avg-u da dopustim pristup netu :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60358. Broj poslatih odgovora: 647034. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.