LGA775. Do 55 evra. Da ima integrisanu grafiku i Pci-e. mATX. Da podrzava DDR667. Kakva je kombinacija intelovih procesora sa plocama sa VIA chipsetom. Konkretno mislim na GA-VM900M, posto ona ima sve sto mi treba, ima li iskustava sa njom.
Ne postoji gora solucija od Intel+VIA ili Intel+SiS, bar po onome sto sam iskusio i cuo. A sto se izbora ploce tice, ja bih preporucio ASUS P5GZ-MX , kosta onoliko koliko si rekao, ima sve sto si naveo (pa i vise), ali je sa intelovim 945 cipsetom, koji je mnogo bolji od kombinacije sa VIA. Pogledaj na netu gde je mozes naci...
:: Ne postoji gora solucija od Intel+VIA ili Intel+SiS, bar po onome sto sam iskusio i cuo. A sto se izbora ploce tice, ja bih preporucio ASUS P5GZ-MX , kosta onoliko koliko si rekao, ima sve sto si naveo (pa i vise), ali je sa intelovim 945 cipsetom, koji je mnogo bolji od kombinacije sa VIA. Pogledaj na netu gde je mozes naci.. :: :: :: A sto je Intel+VIA lose? Ozbiljno! Bas me interesuje posto planiram da kupim novu konfiguraciju.
:: A sto je Intel+VIA lose? Ozbiljno! Bas me interesuje posto planiram da kupim novu konfiguraciju
Recimo, radim na mestu gde ima mnogo kompjutera koje odrzavam, moj najbolji ortak drzi prodavnicu racunarske opreme, susrecem se sa ljudima koji rade sa kompjuterima i iz licnog iskustva, a i njihovih prica znam zasto sam to napisao. Jednom sam 2003. `naseo` na pricu kako je ploca Asus P4S-X sa Celeronom na 2,2 solidna sprava, te sam uzeo za firmu to i ne da sam se gorko iskajao (mada ovo sad kucam na toj masini, jer nije ni za sta drugo osim za internet i gledanje filmova). Jedino sto je ikad vredelo je kombinacija, naravno Intel CPU + Intel Chipset (sada i Intel CPU + Nvidia 680) i AMD CPU + Nvidia Chipset (mada je tu bilo rkanja sa memorijom i ATI grafickim kartama, naravno, ne uvek). Inace, za stabilan rad, bez problema sa drajverima i ostalim glupostima Intel CPU i ploca sa Intel cipsetom je uvek bila pojam
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.